godnatt.

Red ingen av hästarna idag, skulle ridit Nisse & Zelma. Men när vi skulle ta in Zelma, Zvante och Muscot. Så reste sej Zvante, och som så många gånger förut så slår han med frambenen, men denna gången han jag inte backa tillräckligt långt... fick ena hoven mitt i ansiktet, det var blod över allt men när man tvättat bort att var det bara litet sår på näsan och svullet. Men mitt huve gör så sjukt ont. Men ah, hade sån sjuk tur han få upp handen så den träffades också vilket känns. 

Måste sova nu mitt huve och ansikte dör. Jag hade fan tur. kunde lika gärna slagit ut alla tänder eller brutit näsan. Tack gud.



som sagt blodbad a la Emma & Zvante!


emma

*


Saknat mig?

Hej! Förlåt för lite dålig update från min sida dom senaste dagarna men jag har knappt varit hemma någonting alls + att jag inte varit så aktiv på hästfronten. Om ett tag tar jag bussen ut till stallet och rider min prins. Hade tänkt att han skulle få chilla lite idag så de kanske blir en uteritt om jag hittar någon rolig att rida med.

Varför stämmer det? :(



emma

Skämmerbort Melman.

skämmde bort Melman lite mer igår, hon fick en svart schockemöhle luva lite sådär spontant. För hon ville, nu ska jag dra till skolan, hejjs!



emma

Nils.

Hoppade Nils idag, det gick bra. Känns jätte bra inför söndagen, ska bara komma ihåg att rida ordentligt!

Mamma filmade. Haha, älskar när det bara är jag och mamma när jag ska hoppa, hon har inget att säga, mer än att det där var ju bättre än förra gången, för det är det ända hon kan se, om språnget i helhet 'r bra, haha sööt♥

Just nu kollar jag på bigbrother, för er som kollar men inte visste så kommer alla deltagare som vart med denna säsong in imorgon! Och ja jag är en nörd en sän dååå? :(


ba för att lillkillen e sötast♥

emma

Söt unge uppdaterar mej om hur det går med hästarna medans jag försöker hinna med annat!




emma

Onsdag.

Hejsan, vaknade för ett tag sen, har inte gjort något speciellt. Ska plugga SO idag, Imorgon  har jag mitt sista prov i hela grundskolan, dock har jag typ tusen arbeten jag missat denna vecka, eller ah 3 tror jag? as segt. Får se hur och  när jag ska lämna in dom! Nu ska jag gå upp trycka in allt om kalla kriget i min hjärna, äta god mat, kanske äta godis om jag har tur. Sen kan jag lägga in lite bilder från igår. Känns som det var längesen ni fick film från ett vanligt ridpass eller? Kan ta med kameran idag, Nils ska hoppas! ;)



emma

Webstagram

*Nu ska jag dra ut till hästarna, kameran får följa med idag!

Bild från igår!


emmmma

Kännde mej lite smått träffad.



emma

Skillnad? ;)





emma

Trötter.

Hejsan, bloggade aldrig igår jag vet. Red Nisse, fick rida i paddocken, LYX typ. Travade över 3 bommar och han var super fin i galoppen och i traven vart han lite stark emellanåt men annars fin !
Vid ett idag ska jag till skolan och göra ett prov, sen hem och plugga so. Senare när mamma kommer hem så ska vi först till Zelma, hon ska få gå en prommis i skogen sen  longeras lite, sen sla vi övewr till Nils och han ska få gå i skogen.

längtar verkligen tills på fredag, ska bli galet kul att få se hur det hela slutar♥


min fina♥


emma

Ridövning


Gör så här:

Rid en åttvolt som skissen visar. Du kan rida i skritt eller trav, alternativt i galopp med enkla byten eller vanliga byten.

På den slutna delen av volt A, flytta hästen undan innerskänkeln. På den slutna delen av volt B, rid med tagen bakdel.

När du rider undan för innerskänkeln - led in framdelen lite först och flytta sedan ut bakdelen, det är ett knep för att behålla böjningen. Ett vanligt fel är att ryttarna rider hästen för rak i den här övningen.

När du rider med tagen bakdel, glöm inte innerskänkeln. Om du glömmer den finns risk att hästen minskar volten.

Observera att du måste byta varv ibland eftersom du gör olika rörelser i olika varv. Det är ju lätt att tro att man ändå byter varv när man går på åttvolt, men här måste du alltså aktivt spegelvända övningen då och då.

Syfte: 
Att hitta hur det känns när hästen spårar. Att bli medveten om att man måste rida med båda skänklarna.

Tänk på det här:
Rid med båda skänklarna, i båda varven. Det gäller att bibehålla voltspår och böjning, annars är det lätt att hästen glider ut med bakdelen.

Källa: http://www.hippson.se/

Ella & Yrrol

Här har du bilderna Ella :) Visst är Yrrol ur snygg? :D


















Foto & redigering : Emma Olofsson

Elin & Happy



Foto & redigering : Emma Olofsson

Bra uppladdning.

Kör på en bra uppladdning inför denna helg..sjuk? Men hästarna måste ridas i vilket fall och helgen blir det tävling.
Fredagen hoppar jag sista tävlingen med Thomas en L:D. Leder just nu denna och ska bara köra får att få ett bra slut på det hela! Zelma startar en 85-90, hon tar det galant och lätt och leder även där. Skiter fullständigt i om jag kommer sist eller först. Känsla är det ända som räknas med den hästen. Vi har så mycket tid så jag vet inte vad jag ska göra av den! Lördagen ska alla ridas, Sen sover Sofia här. På söndag drar vi till Wirsbo och tävlar.

Hoppas jag hinner bli frisk annars vet jag inte hur jag ska orka? -.-


haha Zelma...                         foto & redigering: Sofia Laurila

emma

Gav upp kampen om att orka gå upp ur sängen idag!

Hejsan, mamma fick tvinga mej att va hemma idag? Missar spex jue :( kanske kan ta mig dit till det iaf. Idag ska jag plugga har massa som inte är inl'mnat och 2 prov denna vecka, men först så ska jag kolla på Bigbrother ska även redigera klart bilderna från wirsbo! ;)


lillPrins!♥

3mma

Q/A

Lisa :) om Ebbssoonn:
Skulle inte ni kunna lägga upp bilder/videos från de ridpassen som har gått bäst med alla era medryttarhästar/sköthästar? :)
Det skulle vara jättekul att se!
Kram.

sv; JA det skulle vi nog kunna göra :D


Emma om Tävlings feber?:
Vem ska ha Thomas efter sommaren?

sv: Astrid :D



emma


Ebbssoonn

Hejsan, Ebba åkte för ett tag sen. Vi har solat och badat, och sen var vi ner en sväng på stan, när vi skulle cykla hem så faceplanta ebba med cykeln, jag dog. stackarNNN♥ Sen hem igen om Sola

tidigare idag så red jag Zelma, vi var uppe på vallen och hör och häpna vi hoppade. Hon studsade fram i luft språng av glädje och ville bara hoppa mer och mer, sista gången när vi skulle vända och hoppa. Vart det glapp kontakt i hennes hjärna hon reste sej gång på gång, högre och högra, skrämde livet ur alla ridskoleponnysar, mammor, ridlärare och sej själv. Den ända som inte vart rädd var nog jag. tots att det var jag som borde varit mest rädd konstigt. Sen red jag Nisse, red ut en sväng i det FÖR varma ridvädret.

Han ska f¨komma in i ridhuset denna vecka, och Zelma ska gå ute så mycket som möjligt. Helgen bjuder på tävling för alla tre hästarna. Spännande? JAPP!


hon är FÖR fin!!!!

emma

Tävlingen:

LB:0
På framridningen kändes han väldigt fin men jag kände att redan när vi gick in i collecting ringen så dog han lite. Han hade verkligen mycket han fokuserade på, mig var det iallafall inte. Han kolla på lite grejer. Han blev inte rädd men han kolla och jag hade helt enkelt svår att få kontakt med. Jag gjorde ändå de bästa av situationen. Jag är inte nöjd alls med ritten men jag kan ändå inte säga att jag är missnöjd med tanke på att det var våran första riktiga start någonsin.

LB:1
Fixade sporrar till den här klassen. På framridningen kändes han faktiskt fin och han krävde inte så mycket av mig utan jag kunde slappna av mer och åka lite häst. När vi gick in på banan så behöll bi den känslan och nu kolla han inte lika mycket. Någon gång i början kolla han på någon liten solkatt men annars så koncentrerade han sig helt och hållet på mig. Slutade på cirka 56% (måste tillägga att domarn var snål, hehe) och jag är riktigt nöjd. Red ut från banan med ett leende på läpparna och kände att vi gjort vårt bästa trotts några små missar.

Sammanfattning: Riktigt nöjd med tanke på att det var våra första starter :)

MuppMupp

Idag hoppa vi lite grann på vallen. Fast jag red däremot Muscot så de var inte lika roligt som de låter, haha. Han är verkligen en riktigt klumpig korv. Motsatsen mot hästarna som jag gillar, men nu har jag ju ridit han 2 söndagar så nu behöver jag inte rida han igen på iallafall ett år ;)

L'gger upp dressyrbilderna imorgon, godnatt.







emma

Seriehoppningen 2012 omgång 1










ni får ursäkta röran, haha.

emma

Bästa Ida! Och Zelma såklart!

Världens bästa Ida hann tbx till jag skullle hoppa Zelma, kameran hade hon självklart med och vad gör hon inte? Jo klickar världens finaste bilder. Är dock inte förvånad.










foto: Ida Husell

emma

När man lämnar över kameran till lill syrran!




emma

Men jävla cp helvetteeeeee!

Jag har serri världens otur, inte nog med att jag sitter här med hosta och feber. När jag väl skulle äta något så välter nå steket helvette så min hand klämms mellan bordet och staketet, och det var förihelvette tungt! Så den är svullen, och gör ont som fan.

Jag har lust att gräva ner mig och inte komma upp igen!


klump♥

emma

Fullbokad

Nu är jag hemma efter en lång dag. Men jag är inte hemma länge för nu ska jag dra ner på löga och grilla med alla 9or. Idag drog först jag, mamma, Helena och Emma till wirsbo på morgonen. Där tävla jag och Happy. Vi red en LB:0 och en LB:1. LB:0 gick inge bra alls, han var bara seg och tittade på allt. Däremot i LB:1 så var han super fin. Han tittade lite men lyssnade annars väldigt bra på mig hela tiden. Emma filmade och fotade så det kommer film och bildbomber. Efter tävlingen så hade jag konsert och här sitter jag nu helt utmattad.  *Jag berättar med om min dag imorgon, håll ut*

Död.

Hejsan, är knappt vid livets kant, men det ordnar sig. Vi är hemma nu, Elin får berätta mer ikväll, har mycket bilder och filmer som ska redigeras så ska v'l fixa det nu.

Ni kommer få massa bilder & filmer pöööösss


kan inte fatta att vår resa snart är över, sista tävlingen på fredag.

emma

Tävlings feber?

Hejsan, orkar inte uppdatera så mycket nu, är hos Elin vi ska på äventyr imon. Men kan säga att båda hästarna gick super, etapp vinnare med båda så leder just nu seriehoppningen med både Thomas & Zelma, men det säger inget för nästa omgång!  dock hoppade jag med feber, kunde inte andas emellan och höll på att svimma, men har inte tid att va sjuk nu puss.

Exakt ett år sen.

Tänk att det är ett år sen jag och min prinsessa gjorde vår bästa tävling tillsammans, Can´t belive it!



emma

ÄRLIGT??

Sjuk...tack, TTAACCKK!! Den som nu gjorde mig sjuk.

Hostar som in i helvette, halsen håller på att gå av och jag låter som en skadeskjuten kråka!

But...

Ska ut till stallet, rida Nils. Sen över till Myrby, fixa iordning allt och tagga som fan till kvällens tävling.

Helt ärligt, tänker inte säga av jag satsar på ikväll. Med Thomas kan vi ju säga en fin runda för känslan och bara felfritt. *HOST*
Men med Zelma, så ska jag bara ta det lungt, vi ska komma in på banan och bara ta det lungt, går vi till omhoppning, fine let´s go. Hon kan skritta över dessa hinder varför inte svänga, så OM vi nu tar oss till omhoppning så kommer det gå SAKTA med snävt.

Jag vet hur jag ska rida nu, till viss del. Förra gången, hmm 2 stopp, men hade förkorta ben för den sadeln, vilket ledde till att jag satte tryck långt bak med skänklarna. Ska inte låta henne springa som attans när hon bjuder på bara så borde det gå fint! ;)



emma

Håller på att tappa rösten, det tog på 3h?



emma

Bilder

Visst är han fin min lilla ponny :)

Bilder: Ida, coconut.blogg.se


Träningen:

Snacka om att det är bra att rida för någon annan ibland. Idag red jag för Åsa och det gav verkligen jätte mycket. Min ponny blev sur för idag hade han inget annat val än att jobba. Normalt brukar han bara strutta runt och böja på nacken. Känner mig mer förbered inför lördag nu och Åsa sa exakt hur jag skulle lägga upp allt och var jag skulle tänka på så det känns super bra. Både Emma och Ida fota så jag tror att ni kan vänta er lite bilder :)

If as was your bestfriend!


I´ll never let you go.



Nu ska jag dra till skolan, tjaoooo!

emma

He´s so beautiful

Ögongodis

learn to live half alive, cause who is I

Hejsan, just nu gör jag precis ingenting. Åkte ut till Nils & Dunder efter skolan, red Nisse barbacka i shots och linne med hög musik i öronen, det kallar jag sommar! Sen vart jag hämtad av mammi vi köpte lyxshake och sen pluggade jag nu chillar jag häär! Det var såååå skönt väder idag. LOVE!

Imorgon blir det as chill dag, sen ska jag fota Elin & Happy som ska träna för Åsa sen tänkte jag väl ta mig en tur på den bruna lite smått vilda sötnosen!♥ Sen sover Zariz här♥


älskade prins, du är bäst♥

emma

Fullt upp!

Hej mina vänner. Nu är det såhär att mitt schema kommer vara proppat några dagar framöver man jag ska försöka uppdatera så bra jag kan då det händer roliga saker i hästväg. Men bara så ni har de i åtanke och inte blir sura eller nått. Imorgon väntar dressyrträning på Happy för Åsa och jag tror att Emma skulle knäppa några bilder så ni får se:) Det känns verkligen som att det var åratal sedan jag red Happy, vilket är typ sant. Vi hörs! :)
Finns de någon sötare?


somna till dessa ord nu godingar!

PS. Be Tour style and love it! DS Emma

Sleep.

Satte nyss på datan, kom hem från stallet vid halv 10. suck på den, duschade och nu ligger jag i sängen, denna kväll bjöd inte speciellt på något spännande. Men jag måste orka upp imorgon så ska sova puss.

'Han är så go! lillkillen♥
'
emma

fullt upp igen?

Hejsan sitter på bussen på väg te skolan. Tyvärr får bloggen bli lidande idag. Efter skolan ska jag ner med emmsan och Aleksandra på stan, efter det hem och sen ut till först Nils och sen Zelma. Efter det ska jag ta tag i pluggandet så Ah ha en skön dag puss Emma

dunder klumpen♥






















SVAR

Ebba om Veckans planer.:
Dressyrmeeting ? ;)


svar: Nope vi ska inte iväg på ån dressyrmeeting här inte! ;)




emma o elin

Hoppning är tråkigt (enligt elin)

Det händer inte så mycke men mycket skojj inom hästarna den här veckan. På torsdag blire privat dressyrlektion för Ankan och på lördag blire *******. Jag ska ha konsert på fredagen så jag får skippa seriehoppningen i år. Fast om jag ska vara ärlig så känns det inte som om jag missar något speciellt. Förra året vann jag ju så det ända tråkiga med att jag inte är med är väl att jag inte har någon chans att försvara min titel. Om ingen hoppar Happy så kanske jag kan hoppa en clear round omg. 2, vi får de. Det beror på om jag tycker att de känns värt. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att hoppningen har blivit så tråkig på de senaste. Även fast jag nästan alltid tyckt mer om dressyr så har jag ju alltid iallafall gillat att hoppa men nu för tiden tycker jag inte ens att det är kul alls. Aja, jag kanske bara är i en svacka. Hoppsuget kommer väl tillbaka ;)
Seriehoppningen förra året.


Pics.

























emma

you make me smile, like an idiot


när man släpper en dröm, backar man rakt in i en mardröm

Hej alla fina. Känner verkligen att skolan kan dö. Men en vecka kvar av plugg sen säger jag fuck this shit. I eftermiddag ska jag hem o plugga sen t hästarna. Vill bara ha fredag just nu men nä de får jag nt. Ha det bra puss Emmaaaa

Lillbebis






Nu ska jag springa ner o duscha, sen krypa n er framför tv:n. kommer va lite lätt sliten imorn. puss

emma

Veckans planer.


skolan -.-.-.-.-.-.-.-. x1000 Sen hem o plugga. Efter det ska jag till Nils.♥


Skolan, Rida Nils & Zelma.


skolan, Nils bby


Zelma & Nils, Zara sover här!


Tävling med Thomas & Zelma. Första delen av seriehoppningen min och Thomas sista tävling tillsammans </3


Åker med Elin & ***** på d***********g


Rida Zelma & Nils.



emma

Hej jag är en äventyrare typ?

Hejsan, vet inte hur jag ska beskrivaa denna dag hahahah! Hoppade Zelma imorse hon hoppa bra men fram till hindena vet jag inte vad vi höll på med, kaos.

Vid halv två hade vi lastat in Calypso och åkt, vi kom hem vid sju, men en ny pålle i transporten!
Körde fel typ till månen och tbx haha, jag kunde inte läsa karta och ah hela köret! Lämnade Calypso hon uppfödaren långt inne i skogen med hennes mamma ( som hon var sjukt lik) och hennes två systar samt en väldigt minimal och söt häst. Men hon såg lycklig ut! Bra det. Sen iväg igen och hämta en nästan för söt sak! Dunder heter han, han är 2 år och korsningsponny, varmblod,nordis & halvblod eller nån ponny.

Han var otroligt lugn, kommer till ett nytt ställe där det låter och är nya människor och djur bara 2 år. Och traskar på som om han var där i minst ett år. Riktigt cool! Jag gillar honom verkligen det han visat är super possitiv och d¨å har jag lastat in/ut och tagit ut i hagen, men han verkar super go! Tar med kameran imorgon så får ni bilder.

Nu ska jag bara ta det lungt och redigera mer bilder från igår så ni ska få bilder. puss.



emma

Saknat mig?

Hej, jag har inte varit hemma och därför inte kunnat uppdaterat.
Idag red jag för första gången på en vecka. Det kändes nästan konstigt att åka ut till stallet, haha. Jag hoppade Muscot och det gick väl okej. Jag har ridit han förut men jag kan verkligen inte minnas att hans galopp var så kantigt. Det kändes som att man hade fel galopp när han hade rätt, så obehaglig var den. Men annars så flöt det väl på förutom att jag var så sjukt trött och typ helt borta.
*
Efter stallet drog jag till hööks och köpte lite snygga grejer inför på lördag, wie :D
Fulgamalbild, menmen ;)


Med ebbsssoon.

Hejsan, nu ligger jag och ebba i min säng och ska snart börja redigera bilder från idag, Har från när maria var o tävlade, hästarna i hagen och tävlingen på myrby. Så mycket bilder kommer det bli!
Låg ju som sagt i bilen och kollade på BB medans Mamma var med maria på baståsen och tävlade, hon skulle åka med henne på tävling nästa helg också, dissN! Sen red jag Jido, Emma fick ta Thomas. Jag och Ebba ville ut och galoppera men Jido är inte så kul ute då han bockar och är inte så snabb, så jag tog honom idag haha, han bockade bara en gång och då skrek emma att jag inte skulle utmana ödet haha, lillaponny! Sen byggde vi bana och jag och Ebba satt och stekte i sekitariatet.

Imorgon väntar 2h hoppning för mig och Zelma. SEn tror jag att jag ska med Jonna till katrineholm och sen och hämta en häst. wooooooop.

Så blir borta hela dagen imorgon också! förvånade? nej tänkte väl det ;)


hahah, steker med mina bröder , loveuuu♥

emma

chillar

Hejsan, har vart i stallet sen kvart i 7. Har setat och kollat på bb i billen, tur att det finns en tv4 play app. Nu ska jag ta in lillgrisen han ska väl få ett bad. Ha det bra puss

Sorry.

inte hunnit blogga det har vart fullt upp!

Torsdag.
red första Zelma, red ut med Pia, Muscot, Emma & Hazze! Galopperade frivilligt till och med, lungt och sansat svävade vi fram så stora galoppsprång som hon tog, GLAD ZELMZ!  Sed red jag Nils, lite lungt i skogen bara. Sen drgo jag hem till Zara, vi handlade och baka tårta, vi var verkligen grymma! Sen drog vi t hallsta Zara hopptränade Zorro och jag satt med Max i knät. o nä han e inte liten utan en stor vovve! Sen drog vi hem t Zara igen och gjode typ ingenting. Sen cyklade vi till Maxi, sen skulle jag köra drive thru på donken med cykeln men fick inte  :( så drog t max o köpte lyx shake! Sen cyklade jag i Hälla rondellen som en idiot och sen på vägen hem snodde jag är vägarbetes skylt och hängde den i ett träd på bjurhovda! Shit va kul vi hade hahaha!

Fredag.
Först åkte jag med Zara till skärsta för att hälsa på Sylia, sen när vi kom hem så chilla vi sen kom mamma och hämtade mig, drog till Myrby och Zvante smet två gånger den skitungen. Så vi skulle ta in alla så höll Zvante på o hoppa runt och då gick grimskaftet sönder = lös skitunge igen! Så ställde vi Zwantie och Murre i haen bakom stallet. Då flippa Zelma så hon fick också gå ut. Så jag och mamma har nu varsin häst nämnligen Mamma & son i familjen Skruvad! Sen red jag Zelma, hon kicka o studsade. Ingen bra dag för Familjen skruvad idag inte! Sen kom Jonna och hämtade mig och vi drog o kollade på häst, woopwoop. Sen red jag Nils.

Nu sitter jag här och äter chips och jordgubbar, Bra kombo! Imorgon ska jag upp kl 6 ska va i stallet innan 7. Mamma ska åka med Maria ( stallöägare & ridskole chef ) på tävling. Fick emmsan följa med? NESHHH! Jag fick stanna hemma, rida Thompi och bygga bana inför eftermiddagens över 25-års hoppning.  Tack!♥

Nu ska jag kolla BB hare gött!


Bättre o va hemma med Thompi än att åka med på deras fåniga tävling! Så alla som ska till baståsen ni träffar väl min mamma men inte mig...

emma

Nisse 6 maj del 1
















emma

Har redigerat några tar resten någon annan dag...

...ögonen går i kors, somnar till om och om igen ska bara slänga in dom färdiga i  tidsinställda!


T  R  U  E 

emma

Redigera.

Vart många bilder klickade idag! Ska redigera dom nu och så förbereder jag morgondagen med tidsinställda, då jag (som vanligt) har en dag full av grejjer som måste göras! Inget nytt precis ;)

Ni får  ha en bra natt sov sött.♥


min baby skrutt♥

emma

TBX

Nu är jag tbx efter en liten bloggpause.

Kom nyss hem, efter att ha ridit Nils. Red över till Myrby och hoppade, hoppade inte så mycket, men han hoppade verkligen bra! Och Ankan sa att han såg jätte fräsch ut! Vilket var suuuper :D Och förövrigt hade Ankan ridit Zelma idag! :D Hoppat till och med eller markarbete typ :p Hon sa att hon var super trevlig och härlig, så som jag förstått har dom inte dom absolut trevligaste minnerna tillsammans och det förvånar mig inte, haha Zelma sätter verkligen avtryck dock på olika sätt... på vissa skräck och vissa t.ex mej bara LOVE!

Nu ska jag äta sen ska jag redigera bilder från idag!


hoppa kan hon ju, bästa♥

emma

Glädje!

Det finns verkligen inget i hela världen som gör mig så lycklig som att sitta på min underbara ponnys rygg. Vi har verkligen som vårt helt egna språk. Det är ganska kul att kolla på bilder från ridpass för så fort jag inte är 100% koncentrerad så ser jag verkligen hur innerlig lycklig jag är tillsammans med den här ponnyn. Det spelar ingen roll om jag skulle sluta rida Happy. Dom banden som vi har till varandra är omöjliga att bryta.
FOTO: EMILIA

Hejsan.

Förlåt för uppdateringen, nu ska jag snart åka ut till stallet och rida Zelma och Nils!


finingen♥

emma

Haha...

Jag skulle verkligen aldrig vilja gå i samma hage som Happy om jag var en shettis. Haha, snacka om att han drygar med dom 24/7..
*
*
*
*
FOTO: EMILA

Torsdagen den 10 maj 2012

Några bilder på mig och Happy som Emilia tog!
*
*

Dagens ridpass:

Idag red jag Happy och eftersom det regnade så var jag tvungen att rida i ridhuset. Till en början gick de inte alls då det var proppat med dolk i ridhuset p.g.a. vädret. Men sen gick det fler och fler och det gick bättre och bättre. I slutet tog jag av sadeln och jobba han lite barbacka, snacka om att jag har en helt underbar häst. I övrigt så red jag lite programridning idag så gott som det gick. Emilia fotade lite och så bilder kommer inom kort! :)

Shit vilken kämpe!


träns o grejjjjs

Hallå, förlåt för att jag inte uppdayerade. Igår men va iaf hos Zelma började med att longera och tömkörde sen. Hon var fin och väldigt lugn. Zvante skulle åkt idag och jag skulle vårt hos Zelma men blev inte så, Zelma vilar idag och jag med. Mamma ska lösa ridhus kort till mig och nils så att jag kan rida ordentligt. Ska även till hölls nån dag och köpa ett trän.s som först och främst är till Zelma men nån annan kan säkert ha det. Så idag ska jag vila imorgon med. Emma

Fail!

Va underbart charmiga vi är! HAHAHA!

Elin & Happy. 1 år sedan:

  • Vi hade nästan alltid hel ljusblå outfit.
  • Jag hade klippt av Happys man i frustration då han hade kliat manen så några hårstrån stod uppåt. (normaltjej)
  • Vi hade ett riktigt bra flyt i hoppningen och vann i princip alla tävlingar vi ställde upp i.
  • I dressyr hade jag stora problem med att få han att inte gå bakom lodet.
  • Vårt självförtroende var på topp.
Ouuf vilka snyggingar, hahaha!

 

 


Det är helt sjukt att ett djur kan betyda så mycket för en. Även fast dom inte kan säga ett ord så krävs det bara en liten rörelse så har dom redan sagt 100. Varje gång jag kollar på Happy blir de som att jag och han hamnar i våran egna lilla bubbla. Han är så sjukt vacker att det ibland är svårt att hålla tillbaka glädjetårarna. Glädjetårarna över att jag haft den lyckan i mitt liv. Lyckan att fått tillbringat snart 3år med denna underbara ponnyn. Det är svårt att förklara känslan, det är något man måste uppleva för att förstå och jag antar att dom flesta av er hästmänniskor vet vad jag pratar om.


Zelma 7/5


















foto: Emilia

det kommer mer.

emma

Zelma.

Zelma kommer alltid vara det bästa som hänt mig, no matter what. Hon är helt perfekt på alla sätt och vis. Trots att hon har ställa till det rejält med konstigheter så är jag bara glad över att hon faktiskt finns där.


Du är bäst♥

emma

Hallå kåmpisaaar!

Hejsan, gör ett snabbt inlägg nu, ska strax behe mej mot skolan.  Och när jag kommer hem ska jag plugga... det är en del nu på slutet men jag ska nog överleva det också, har en del plugg mej ut tror jag. Sen ska jag försöka åka till både Zelma & Nils så ofta jag kan. Eller ah typ varje dag ehe... Kommer ju inte rida Thomas så mycket nu, hoppar honom 25 maj & 1:a juni och sen har jag honom bara på lördagar.

Nu måste jag kila tjarrååå!


priiiinnnsss♥

emma

I´m falling, falling.... in love with you.

I love my life
because it gave me you
I love you
because you are
my life


Zelmaaa

Hejsan, kom nyss hem från stallet. Red Zelma, hon var super fin i bytena! men övrigt lite spänd, så jobbade mest med att få henne låg och avslappnad och det gick väldigt bra!

Imorgon ska hon tömköras och på onsdag vet jag inte, vi skulle åkt och lämmnat Zvante på lördag men nu vart det flyttat till onsdag, vetinte om jag får åka med nu eller om jag måste va hemma med Zemlan, får väl see ;)


en bild Emilia tog på mig och mitt hjärta idag.♥ mer bilder kommer.

emma

Läskigt likt!

Asså det är så sjukt läskigt hur lika jag och Tindra är varandra. Vi är två små blonda tjejer som aldrig nöjer sig med att vara näst bäst. Vi har alltid mycket energi och vill verkligen göra rätt. Men om folk kräver för mycket av oss så kan vi bli riktigt bitchiga. Vi har exakt samma personligheter och det är verkligen sjukt läskigt. Ser ni några likheter, haha ;)


Första rundan



emma

This week.


Skolan, plugga åka ut till Zemlan som blir 12!


skolan, plugga, Zelma


skolan, Nils.


Skolan, slutar tidigt sen Zelma


Skolan, sen Zelma.


Rida Zelma & Thomas på förmiddagen, sen hjälpa till på tävlingen. Och sen om jag hinner nå mer.


Rida Zelma, och resten av dagen gör jag vad som hinns med.


emma

tur att taket är böjbart när man måste gömma det

Emma

hoppsan taket rammla ner...

Emma

Drar till skolan.

Hejsan, nu drar jag till skolan, efter det blir det plugg sen Zemlan buus♥



emma

Grattis min finaste prinsessa!



ett års mer erfarenhet av alla dumheter...grattis älskade♥


emma

.N.o.b.o.d.y. .k.n.o.w.s.

Det är först när man ger upp som det blir nått nytt.
När man släpper taget tar man steget.

Jag vet hur ont det gör när hoppet dör.

bäst att jag inte låter det gå längre.


Ni ska få hela historian när jag har tid!



emma

Nils bästa Nils













emma

Seriöst?

Lördag
I lördags red jag som vanligt Happy och Tindra. Hade egentligen tänkt att släppa båda i ridhuset men sen så fick jag reda på att Tindra tydligen inte hade skött sig i veckan så det var bara att sitta upp. Hade jäkligt bråttom då jag skulle till sthlm med Ewe och Olsson vid lunch.

Jag red dressyr barbacka på Happy i paddocken. Hade ingen nosgrimma heller så vi kändes lite som att rida en vildhäst, haha. Vi red lite dressyrprogram och det gick helt okej. Det ramlade dock in mer och mer ekipage i paddocken hela tiden så tillslut var det omöjligt att rida program och då bestämde jag mig för att jag var klar.

Tindra fick först komma ut på en skrittur i skogen och sedan så kände jag på henne lite i paddocken. Hon kicka någon gång i galoppen men annars skötte hon sig galant. Så jag visste inte riktigt var jag skulle göra för att ändra hennes dåliga beteende som hon haft mot andra.

Söndag
Red lektion på morgonen och idag så gjorde jag något oväntat. Jag red Thomas, vi hoppade till och med. Jag har inte ridit han innan ,eller jo typ 10 min men det räknas inte precis. Vi hoppade som sagt och det gick väl helt okej när jag kom in i rytmen. Tror däremot inte att jag kommer vilja hoppa han någon mer gång då jag tyckte att han var ganska tråkig, lite för mycket tuta och köra häst. Men det är tur att vi alla har olika smak på hästar för annars skulle ju alla slåss om samma, eller hur? Fast jag kan faktiskt tänka mig att han är mycket roligare i dressyren :)

Sedan drog jag och Ewe till "ewes stall" och red Monty (en liten c-ponny). Snacka om att dom har gjort ett bra jobb med den där ponnyn. Jag har ju ridit han några gånger innan men inte tyckt det varit så kul då han var så extremt ouppfostrad. Han körde mest sitt eget rejs. Idag gick vi till paddocken och hoppa lite. Ewe hoppa några skutt först och det gick bra. Sen så hoppade jag upp och tog några språng på 80cm och sen gick vi hem. Riktigt fin har han blivit. Coolt att en ponny kan ändras så mycket på så kort tid.

q/a

Felicia - islandspower om dagens träning.:
Får jag bara fråga en sak,, är det både du och Elin som bloggar här, eller är du bara du, just nu? :)<3

kram


sv; Vi är fortfarande två, även om jag tycker att det känns som att jag driver denna bloggen själv för tillfället.



emmma

trött.

hejsan, är väligt trött, ska gå ner och skölja ur mitt hår och sen äta. EFter det ska jah bara ta det lungt.
Nisse gick super idag, nollade både grunden och omhoppningen i laget, och fyra fel i klassen efter, hade glömt sporrarna men fick låna ett par till omhoppningen och resten red jag utan. I sista klassen red jag skit dåligt till 3,an som vi rev då vart jag irriterad på mig själv och red ordentligt sen.

Ni ska få filmer & bilder ska bara äta och lite sånt.

emma

idag fyller min bebis 1 år, grattis hjärtat


idag fyller min bebis 1 år, grattis hjärtat


nu taggar vi tävling

Nu är vi påväg till Nils, har lite svårt att uppdatera under dagen , men gör så gott jag kan puss Emma

dagens träning.

Red först Zelma, med Maria & Zara, Maria & Zally och Elin. Red först i paddocken bara lite lungt och sen skrittade vi ut.  Sen skrittade jag ut på Thomas och sen red jag bara lite i paddocken helt kravlöst. Sen åkte jag hem och åt och vilade lite.  Sen åkte jag till Nisse vi åkte in til hamre och red, dock var det dressyr tävlingar där kännde mej välidgt vacker i min smutsiga jacka haha!

Nu är Zara här och vi ska lägga oss och kolla på BB. Imorgon åker vi till Nils vid 8 sen blir tävling! puss.


söt bild på grisarna från idaaag :*


emma

Home, nu åker jag igen.

Hejsan, ridit Zelma & Thomas, Ska åka och rida Nisse nu, skriver om hur dagen vart när jag kommer hem.



emma

q/a

Agnes ([email protected]) om Så galet fin!:
Gud vad duktig du är på henne Emma!<3 Vad heter låten i videon? :D

a: Tack <3 Call me maybe :)






emma

This will be the last part of our story.

Nu är det säkert...Men det känns rätt, ingen mening att hålla bara för att. It´s time to move on.

Ni får hela storyn ikväll.


emma

Nu är vi anmälda till vår absolut sista tävling.

I'll never forget you, No matter how far you are. You've always been my hero, And you'll always be my glorious star.

 

 

 

 

emma


Så galet fin!


En på miljonen♥




















nu ska jag redigera film!

emma

Hoppträning

Idag hoppade jag och Happy mur! STOLT CHEY :D Först gick jag in och kolla lite när gruppen innan hoppade och blev väldigt lättad när jag såg att det var noll titthinder. Sen gick jag och fixa min häst och tror ni inte att när jag skrittar ut i paddocken så ser jag att Maria har byggt upp en jävla mur. Såklart började jag tänka negativt direkt. Såg bilder i huvudet hur jag flög av in i muren och typ dog, haha. Men sen påminde jag mig själv om mitt inlägg som jag skrev igår. Så jag sket fullständigt i att det var en mur och bara red på som om det var vilket hinder som helst. Och gissa, det funka direkt;) ganska läskigt att det är så mycket mentalt i ridningen. Resten av träningen rullade på bra och jag hade inge stopp alls. Fast jag hoppade inte så högt, men ändå. Vi har ju liksom inte hoppat på typ evigheter så jag är nöjd.


That feeling.

Red ju först Nils mycket backe, och sen galopp på grusvägen. Han var väldigt fin idag faktikst!
Sen hopptränade jag Zelma, galet hur grym hon e! Hon kommer stå högst på min önskelista tills jag dör säger jag bara! Började med att bara hoppa lite linjer och sånt, på låg höjd. Satte sedan ihop allt till en bana, första gången gick allt super hon hoppade mej inte ur sadeln en ända gång, sen skulle vi komma på sista linjen igen och då kom hon nära in på första och då vart det kaoz på oxern, men coola är hon, känndes som vi svävade i evigheter för shit vad hon hoppade. älskade Zelmlan, detta är bara en början!

ska redigera bilder& filmer nu ni måste få se!


så länge kan ni kolla på denna snygging! ;)

emma

fullt upp!

Har precis ridit Nisse, är på väg över till myrby med musik i lurarna, nu blir det hoppträning med Z Emma

Ska byta om sen äta.

Hejsan, kom hem från skolan för ett tag sen, nu ska jag byta om sen åka och rida Nisse, sen går jag direkt över till Myrby och hopptränar Zelma, hon kommer va PIGG! Men det är bara kul att hon tycker det är såååå roligt o få hoppa! Kamerorna hänger med så filmer & bilder kommer!


mitt allt.♥


emma

♥ saker du inte visste.

♥ jag vågar inte sticka ut fötterna utanför täcket när jag ska sova. haha

♥ jag är allergisk mot hästar, ändå håller jag på med dom typ varje dag.

♥ Jag vet inte vad jag skulle göra med alla bilder om jag inte hade blogg.

♥ jag hatar mat, äter bara för att jag måste, och hälst så lite som möljligt. Förstår inte hur det kan va gott?

♥ men donken,godis och massa onyttigt passar.

♥ jag äter inga grönsaker bara majs.

♥ jag försökte lära mig äta morötter, dock mår jag illa bara jag tar en liten tugga.

♥ jag är sällan nervös, kan få dålig känsla om det inte känns bra. Men inte nervös.

♥skolanskolanskolan, jag är inte så sämst som jag verkar i skolan, eller jo. Men igentligen är jag bara lat.

♥ jag kan inte redovisa. Har aldrig gjort det, eller jo 2 gånger, en gång då jag as garvade samtidigt som jag skrek håll käften dååå! Och sen idag, men då hade jag min väska framför ansiktet. Eller jag har redovisat för bara en kompis och läraren.

♥jag berättar typ inget för friends, eller inte sånt man borde berätta för vänner, dom frågar ju inte för dom tror att dom vet när jag berättat en minimal del av det hela ;)

♥jag har en blånagel haha, som vart där i ett par månader... den försvinner inte. Thomas såg gräs och kom plötsligt på hur hungrig han var, och glömmde att jag faktiskt stod framför!

♥ Att bita på naglarna är typ det äckligaste jag vet, trots att jag gjort det så länge jag kan minnas, men slutade för ett halv år sedan.



emma

right back to fucking school

Haha bild från igår, jag var lite brunare än min fina vän ;) Ska röra mej mot skolan, trött och ont i halsen åker hem direkt och ut till hästarna och ah ni vet. Ha det bra puss

Z.

Zelma var P I G G !!!! idag Lät henne rejsa av sej innan jag började arbeta. Hon var super fram och såfort jag tillät så ökade hon på i värdens swung! Och traven var helt fantastisk den traven hon får när man ökar kunde hon även ha vanligtvis idag pga av energin.  dock var det svårt att hålla henne i en gämn trav, Och galoppen var det lättare att korta upp henne, körde mycket byten, ibörjan går det bra, men när hon blir trött hoppar hon upp och iväg för att byta.  Mamma fotade men bilderna får ni inte ikväll tyvärr.

Imorgon är det as chill dag i skolan. EFter det ska jag bara hem och byta om sen drar jag och rider Nils, sen över till myrby för hoppträning med Z. Ändrade planer för helgen, på söndag blir det tävling med Nils (y)

Nu ska jag snart closa datan, sover inte på mitt rum det går fan inte, för varmt och kan inte ha fönstret öppet då jag är super allergisk mot pollen så jag dör lite smått -.-

godnatt♥


soo cool!

emma

Dagens ridning:

Idag red jag Happy. Red igenom lite program och till en början var han inte riktigt fram för skänkeln men efter ett tag så släppte det helt och han blev super rolig att rida. Det var ett tag sen det gick bra för oss så efter det var jag verkligen på bra humör. :) Såklart så var det ingen som fota eller filmade idag när det väl gick bra :/ Imorgon är det hoppträning för vår skull. Känns som om det var åratal sedan vi hoppade så det kommer bli super kul :)

Inställning

Idag fotade jag Sofia och Ior. Det gick super bra för dom idag och jag tänkte ta upp det för det fick mig verkligen att tänka på hur mycket man rider med huvudet. Det var så kul att se att när Sofia hade gramanen på gick han bättre än någonsin, grejen var bara den att den inte var spänd och hon använde den inte alls, fast det visste inte hon om. Jag ville inte säga något för jag ville bara se vad som hände. Ior har ganska mycket underhals och har det svårt att jobba med ryggen och brukar alltid bara gå bra i skritten typ. Idag galopperade han i form utan att bara knäcka av nacken. Bara för att Sofia trodde att hon använde gramanen så gick det trotts allt. Snacka om att det är mycket mentalt med ridningen, man måste verkligen har rätt inställning för så fort man tänker "det här går inte" så är det ju såklart att den inte går.

Det värsta är att jag känner igen mig så väl i situationen för det är samma sak när jag och Happy hoppar. Varje gång jag rider mot ett plank så kan jag rida ordentligt och bra men i mitt huvud tänker jag bara "min häst hoppar inte plank" och så stannar han såklart. Så fort det är något annat hinder så går det galant, men dom där jävla planken. Grejen är det att jag tror inte att det är Happy som är rädd för planken utan det är jag som fått för mig saker som sitter så långt in i huvudet att det är svårt att inte tänka så.
Känner ni igen er?


drar ut till min finaste , blog u lateroo


Morgon.

Godmorgon, kom nyss från tanläkaren, men börjar inte förns halv 11 så ska slappa ett tag nu. Ska lägga mej o kolla på gårdagens big brother avsnitt och sen till skolan. EFter det ska jag till Zelma, blir dressyr i lagom mängd, inte för lite så att hon flippar imorgon på träningen men inte för mycket heller. Hon får hoppa 2 gånger denna vecka, lyx för na! Eftersom det är det bästa hon vet efter typ...mat.

Nu ska jag chilla ett tag, sen skolan, och sen stallet, träffa världens bästa vänner o hästar!


min fina Nils♥

emma

some have fun.

- TIO FRÅGOR OM DIG SJÄLV
Namn? - Emma
När fyller du år? - 15 december (1996)
Några piercingar? - nope
Vilken årstid är bäst? - Sommar
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna o va pigg, slippa stressa.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - hmmm, venne o.O
Vad är du bra på? - slänga saker på golvet, o ha sönder saker.
Vad är du dålig på? - gå upp på morgonen, passa tider.
Vem älskar du mest på denna jorden? - Elin, hästarna & familjen.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon.

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din Mamma? - nån minut sen typ?
Hur länge sen var det du träffa din Pappa? - typ samma.

- 10 FRÅGOR OM DIN FAMILJ
Vem står dig närmast? - Mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - yepp
Vem är farligast i din familj? - jag såklart!?
Vem ser roligast ut i din familj? - Pappa på morron
Vem är coolast? - fan vilken retard fråga jag såklart?
Har ni något husdjur? inte nu.
Mest gemensamt med? - Mamma
Underhållningen? - Pappa
Sover du oftast med? - Sover inte med någon i min familj speciellt ofta.
Roligaste kvällen med familjen? - Vetinte.

- 9 FRÅGOR OM IDAG
Vad har du gjort? - Skolan, hem, Sola, bakat, ätit, kollat BB
Vad ska du göra nu? - Skriva klart den här sen snacka me Simon
Har du gjort något dåligt idag? - nää, skulle aldrig!
Vad har du ätit idag? - macka t frukost och en chokladboll nu lite senare! :D
Har du duschat idag? yes
trött nu? - Ja
Vad händer i morgon? - Skola sen stallet.
Går du i skolan? - ja, tyvärr...
Har du varit i skolan idag? - Ja

- TELEFON/MOBIL
Vad har du för mobil? - HTC cp skit som vill hänga sej.
Vem smsar du oftast med? - Simon eller Emmsan
Vem smsar/ringer du när du är ledsen? - ingen
Vem ringde dig senast? - friskiiis
Vem ringde du senast? - tova
Vem sms:a till dig senast? - Jonna
Vem sms:a du till senast? - Elin
- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - ne
Vilken låt såntfall? - ------------------
Vilket är ditt favoritband/artist? - Har många
Vad gillar du för musik? - typ allt

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Ja
Använder du ögonskugga? - Nej
Använder du kajal? - Ibland
Använder du hårspray? - Ja
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? - nono
Använder du brunkräm? - no
Använder du rouge? -
Uppsatt hår eller hängande? - uppsatt.
Plattar/lockar du håret varje dag? - inget.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nej
Har du sminkat dig idag? - Japp

- VÄNNER
Vem/vilka står dig närmast? - Elin, Ebba, Emma x2, Sofia
Vem vet mest om dig? - Elin
Vem av dina vänner bor närmast dig? - Elin
Vem av dina vänner bor längst ifrån dig? -  Ebba
Vem skulle du vilja träffa just nu? - Elin
Vem är du mest lik? - Elin i utseende o Emma i sättet.
Finns det någon du berättar allt för? - Nej.
Vem skulle du göra allt för? - Dom som står mig närmast.
Vem har du känt längst? - Elin

- KÄRLEK
Är du kär just nu? - Nej
Har du kysst någon idag? - Nä
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - Inte ett dugg
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Haha, nej
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Vara singel
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - En rosa ailen från mars va trodde du?
Vad gillar du för stil på killen? - svår fråga...


true friendship never dies.

emma

4 dagar kvar!


Tandläkaren på morgonen sen skolan, och det lilla som blir över på dagen ägnar jag åt min älskade bruna knaz♥


efter skolan, blir det hopptränig med Z, och resten av kvällen/natten/morgonen äh wtf nått så ska jag umgås med min saknade Toffiplopp.


Har Zelma & Thomas, Båda ska få komma ut en sväng och sen ridas i paddocken, ska tvinga soff o rida Thomas så tar jag Zelma! Sen ska vi väl till Nilsii :D



Hoppa Zelmaaa på lektionen. Sen rida Nils tror jag.


emma

Onsdags nöjen! ;)

Var ute i stallet idag och red Nobel. Eftersom det var lektioner i paddocken så skritta vi bara ut med Natalie och Otto. Imorgon väntar ett rejält dressyrpass på Happy. Ser verkligen fram emot det och hoppas på att det går bättre än det gjort nu dom senaste veckorna. Hoppas ni haft en lika mysig dag som mig, puss<3
Fråga inte var jag gör på bilden ,haha. Men Nobel är fin iallafall ;)

slapparn!

Hejsan, slutade kvart i tolv idag, satt kvar till halv 2 och jobbade skönt o ha saker gjort! Sen när jag kom hem, så solade jag, vart rätt brun faktiskt. Nu ska jag kolla färdogt på BB avsnittet jag kollade på tidigare och när resten av familjen ger sig av ska jag baka chokladbollar.

Morgondagens + helgens planer kommer upp i ett inlägg lite senare!



emma

Dessa dagar snurrar hjärnan mer än mst.

ena stunden så säker, och andra helt lost...





letting go doesn´t mean that you´re a quitter.

emma


mitt allt,

vet inte vad jag skulle göra utan henne. kan bli så grymt trött på hennes bråk hit och dit. Men gash. Tror seriöst jag skulle vara förstörd om jag inte hade henne, skulle inte orkat upp igen. tack, jag älskar dej.




emma

flodhäst

Hejsan, att försöka se bra ut idag känns som att försöka hitta en rosa flodhäst på botten av stilla havet... Utanför skolan luktar det ko skit och matte nationella dagen kan bara bli bättre... Heejhopp.

Älskade älskade Nils


Film från idag!

Nu har jag fixat film från när Emma och Nisse tävla idag. Enjoy! ;)

så långt kom vi på lite mer än ett och et halvt år. sen va det time to move on.

Denna utvecklingen satte ju klart djupa spår i hjärtat. Igentligen är den väl inge speciell men med tanke på hur myckat jag kunde den 9 januari 2010 och på hur mycket jag utvecklades tillsammans med denna underbara häst samtidigt som hon utvecklades till något som folk inte hade kunnat tro... Det är ah, shit. Finner inte ord.
sånna kvällar kommer då jag tänker på vart vi skulle vart idag, men försöker övertyga mig själv om att det var bäst såhär. Kvällar då tårarna rinner lite fortare än andra, när jag känner att jag saknar henne.


emma

Älskade prins!♥















emma

♥Nils♥

Första klassen gick super, Kan inte säga så mycket annat! När jag skulle rida fram till andra klassen så var han super pigg och taggad. Men stod emot lite på oxern, inne på banan, vart han låg och seg och jag orkade inte heller, så han kröp in på nästan varje hinder och hoppade sedan rakt upp, måste sett vackert ut... ;)  men är faktiskt väldigt nöjd. senare åkte jag och elin över till myrby och la oss på ett bord haha... tog sen in Zelma & släppte henne i ridhuset. Sen fick dom gå ut i hagen bakom stallet och äta massa gräs och bli tjocka. 
när jag kom hem så gick jag ut och sola, det syns i ansiktet kan jag lova... jag har väldigt lätt för att bli brun vilket är väldigt skönt med tanke på att jag tröttnat på att sola efter ca 5 minuter haha. men vart rätt brun efter nån timme haha :p nu har jag precis duschat och ska börja redigera bilder och slänga iväg filmerna till Elin så hon kan redigera dom :)



emma

Tjing Tjong

Tjenare, kan väl säga att denna dag vart mer än lyckad. Nu ska jag ta en dusch sen kommer det uppdatering med bilder & filmer!

dagens resultat.

emma

RSS 2.0