Nobel, today!

Idag på morgonen åkte jag ut till stallet och red Nobel. Det är så skönt att vara i stallet på morgonen när det knappt är någon där. Vi körde lite dressyr i paddocken och det gick bra förutom att han var väldigt pigg, fast det är ju bara kul (enligt mig). Jag träna mest på att få in takten i traven och galoppen. På slutet körde vi mycket trav och galopp ökningar, då fick han ut lite energi. Han fick riktigt bra svung i steget i travökningarna.

Bra att han lever sig in i det hela! ;)


Days


Tväling med Nils. Sen hem till Ebba och baka tårta. Sen ut till stallet ta hand om Zelma fira ett halv  år med små pållarna! :D


Nationella i matte -.- hem t emmsan o plugga


Tandläkaren :s Rida Zelma.


Skolan, hoppträning med Zelma!


Rida Zelma & Thomas. Baka tårta med Ebba igen haha


Rida Zelma. Fira Dixie & Zvante som fyller 13 & 1 år!


Skolan, fira bästa Melman som fyller 12! :D

emma

Om exakt en vecka fyller mitt hjärta 12 feta år!

Här är hennes önskelista...



emma

slapp.

Har slappat hela förmiddagen, kollat på bigbrother, och bara tagit det lungt. Mamma kommer hem om ett tag, och eftersom jag gjort nada på förmiddagen så har jag en hel del att göra nu.

* Hämta ut mobilen
*Plugga
*Tvätta & frisera Nils
*åka till hööks
* åka en sväng till myby och pussa på min prins & pinsessa o mata morötter!



Han är så galet fin! I can´t belive it!

emma

Jag saknar henne varje dag, missing hurts.




6 månader utan mitt hjärta...

I wanna see you baby, staying by my side



Han kommer alltid vara min gulle bebis♥







min bebis♥

emma

Happy & Thomas







emma

2 bilder från i fredags.




emma

Barbacka.

Idag red jag Zara barbacka. Till en början var det kaos men på slutet i galoppen var hon riktigt fin. Bästa hästen. Imorgon ska jag åka ut på morgonen och rida Nobel. Ska nog flörta lite med mamma så kanske hon kan fota/filma lite ;) Här är film från när jag red Zara barbacka senast.


galet trött.

enda sen i fredags har jag varit sjukt trött. har sovit varje eftermiddag och ah vart trött hela tiden helt enkelt. Idag är inget undantag, ska bara städa färdigt mitt rum och sen sova ett tag.



emma

Igår.

Hejsan, igår så red jag först Zelma med alla dom som elin nämde tidigare, hon var lugn och jag jobbade henne bara i en låg form för attt hn skulle slappna av vilket hon gjorde.  Sen skrittade vi ut och hon var super lugn. SEn red jag och elin ut på Thomas & Happy, asså. vi har svårt att ta det lungt... ;) Sen red jag Nisse :) och emellan det hann vi åka till glada, där jag fick med mej ett schockemöhle schabrak hem och ett kingsland tröja och sen donken.

Idag red jag barbacka på Zelma, först ut och det ända hon gjorde var att resa sej lite på bakbenen och göra ett skutt fram, haha sööt. Sen när vi gick in i paddocken var hon sur och bråkig i munnen, det märktes att hon var trött, hon har stått och skrikit hela natten efter Zvante som för första gången sov i andra stallet.  Sen till dagen hädelse.

vi skulla ta ut hästarna och beta dom, Zvante är inte lugn och lite senare börjar han resa sej, och han reser sej högt och slår med frambenen ihopp om att få en träff, så jag tog honom och gick på honom och sen släpade jag in en motvillig 1-åring in i stallet, han iprinsig satt ner och när jag sa åt honom att gå reste han sej, riktigt dum. Men fick in honom tillslut och då får Zelma flipp. Och så skulle mamma ta in henne också, då börjar hon hoppa och resa sej, så jag vart tvungen att springa ut och hämta henne också. Det gick inte att gå in till någon av hästarna så dom fick stå och skrika medans jag tog en fika haha chillarN! Men tillslut tog jag ut Zvante och så fick dom gå ut i hagen.

Nu ska jag slappa ett tag sen får vi se vad som händer. ciao.


igår var dom lite mer fridfulla... ;)

emma

Lång dag!

Kom äntligen hem efter en lång dag. Det började med att jag red Tindra med Emma, Zelma, Maria, Zara ,Mamma och Zally. Först red vi i paddocken men det gick verkligen inte alls då Tindra var rädd för alla stor hästar. Så fort någon red förbi mig så reagera hon. Hon kunde verkligen inte koncentrera sig på något annan än dom "farliga" hästarna, tyvärr. Vi avslutade ridpasset med att skritta ut en bit och då lät jag Tindra gå en bit bakom dom andra, då vart hon mycket mindre spänd.
*
Sedan red jag och Emma ut på Happy och Thomas barbacka och rejsa lite. Haha, vi hade sjukt kul och hästarna var minst sagt pigga. Emmas mamma fota så Emma lägger nog upp bilder från det sen. Det här var nog första gången jag rejsa med Happy utomhus barbacka utan att han gick värsta CP rycket och slängde av mig. Det måste ju firas :D haha.
*
Efter det så drog vi till hälla, åt donken och var på glada hästen. Sedan åkte vi ut till Furby. Emma red Nisse och jag fotade lite :)

Lördag och 20C varmt!

Älskar vädret idag! Åker ut till stallet om ca 20 minuter, Såhär ser schemat ut för hästarna idag.

Zelma ska tömköras i paddocken. Eventuell prommenad i skogen. Beta.

Thomas ska ridas ut till grusvägen tillsammans med Happy. Och även han få komma ut och beta

Nisse ska ridas någostans och elin ska följa med och fotografera!


Efter att jag fixat Zelma och Thomas så drar vi till hälla, käkar lunch och shoppar höhö.

Vet att jag har fullt upp men ska försöka göra några tidsinställda som kommer upp medans jag är ute i solen!




emma


-Har knappt haft dig i mitt liv, men du har tagit all min tid

You have enemies ?
Good. That means you’ve stood up for something in your life.


Zelma.

Zelma gick super bra idag, jag och elin red dressyr programm, brevid varandra haha, skit mobbade vi vet. Men hästarna tyckte det var kul iaf haha. Zelma är lugn med Nobel vilket är väldigt skönt. Dom gånger det bara vart hon och Nobel i ridhuset ( när jag ridit med Åsa & Ida ) har hon aldrig gjort något. Folk kan gå in och ut och hon bryr sej inte, det är super skönt! 
Nuj skypar jag med Elin, och ska nog snart sova, tidig morgon imorgon -.-


lillkillen♥

emma

Nobel

Idag red jag Nobel men Emma och Zelma. Började få in takten lite mer i traven idag. Prova att sitta lite och det gick bra. Jag har inte så mycket att jämföra med då jag bara ridit Nobel 2 gånger men av vad jag kände av så var han pigg. Red lite på volterna och försökte framför allt hitta rytmen. På slutet så flumma jag och Emma lite och red igenom LB:0 som en sorts kadrilj, hahaha. Film kommer från det sen.
Gammal bild på söta Nobel


trött? OHJA!!!

Hejsan, slutade lite innan tovl idag och drog hem med t mej med emma, vi skulle göra våran musik uppgift det slutade med att vi låg i min säng sov och kollade på BB, fett duktiga! Jag sov ända tills nu för då ringde elin mej haha. Om ett tag ska vi dra ut till stallet och rida Zelma & Nobel. Så idag blir sista lugna dagen. Har bara Zelma idag. Imorgon har jag Zelma, Thomas & Nisse. Thomas ska även bada om det inte är för dåligt väder, Zelma ska tömköras, och Nisse ridas.  Och sen ska jag till glada hästen också. Ah, som ni kanske förstår så blir det inge stockholm imorgon.
Och sen flyttar Zvante snart också. Jag kommer sakna honom grymt mycket. Även om han är världens drygaste när han reser sej och sparkar, så lyser han ju ändå upp vardagen. Fast han skulle stå nära så vi skulle kunna åka o hälsa på.


han kanske kjan få klomma ner lite i ridhusetr idag.

emma

Zuper Zelma.

Just nu snackar jag med Elin, Simon & Felix. Zelma gick super bra idag, men hon reste sej självklart ;) Imorgon blir det först plugg me blondie sen så ska jag oh elin rida Nobel och Zelma.

Vet inte vad jag  ska blogga om, så kom med förslag hej då.



<3

emma

Rispasset:

Idag gick det som vanligt inte så bra som väntat. På slutet släppte han lite grann men tyvärr så blev det aldrig så bra som jag hoppats. :/ På lördag blir det bara bus och lek för både Happy och Tindra sen så kör vi igen nästa vecka. 

Magkänsla!

Snart ska jag ut och rida Happy. Ska verkligen försöka ta åt mig dom tipsen jag fått de senaste dagarna och jobba vidare på det. Av någon anledning är jag så jäkla taggad. Har en riktigt bra magkänsla av det kommer gå sjukt bra idag :D
Finaste, Finaste pojken<3


You`ll never know how much trouble a heart can take...

Förlåt för att jag inte uppdaterat. hände mycket nu, i tisdags var jag ut till Zelma, hon var pigg men jag longerade bara. Och igår var jag hos Nisse, han var pigg som vanligt. Sen efter det sov jag hos Elin. Idag har jag Zelma, hon ska ridas oredentligt!!!!  Imorgon vet jag inte om jag ska rida eller tömköra, får se.

Nu ska jag snacka med en hejdååå.


finaste♥

emma

Happy & Nobel

Idag fick jag först och främst välja på att rida Hazze eller Happy. Shit va bortskämd man känner sig då ;) Men eftersom jag och Happy har behov av hjälp så valde jag att rida han ändå. Han var ganska framtung och hamnade bakom hand så jag fick jobba på ordentligt så han skulle jobba mer med bakbena och till slut släppte det bra och jag kunde få han i en lite längre form. Då fick han helt plötslig lite steg och kunde verkligen skjuta på bakifrån och länga steget. Så stundtals så var jag riktigt nöjd med han.
*
Sedan red jag Nobel som jag kommer sköta några dagar i veckan framöver tills han blir såld. Det ska bli riktigt kul då han är riktigt fin fast ändå kräver väldigt mycket. Känns som om jag kommer utvecklas mycket på han.
En bild på Nobel och Åsa som Emma tagit.

Right now:

Nu ska jag ut till stallet och först rida dressyr på Hazze plutten (shit va roligt) och sedan så kanske jag ska rida en till häst. Men mer om det senare :)

Back.

Hejsan, igår var jag och red Nisse, men kännde inte för att uppdatera efter det. Men han gick bra, dock väldigt pigg men tycker ändå han lyssnade helt okej. Efter det drog jag hem och åt och bara tog det lungt. Senare skypade jag med Elin, Simon & Simon fast tillslut var det ju bara jag och Simon kvar. låg o snackade tills klockan visade kvart över 2... men konstigt nog är jag inte trött idag. Forfarande tema vecka, eller ah forever alone vecka ;) Efter skolan nån gång ska jag ut till Zelma. Och ikväll slutar det väl med att jag snackar med folk i skype igen... men kanske borde sova tidigare ikväll.



emma

EN VANDRANDE SKYLT!

Favorit i repris! haha!

....





bloggar mer imorgon...

e

miss u







10 månader sen och jag har fortfarande inte instätt det tror fortfarande att hon ska komma springandes när jag öppnar dörren, men nej... aldrig mer. Jag älskar dej du är fan bäst♥

emma

1752 days in pain.

Det går inte en dag utan tankarna på dej, om jag fick bestämma skulle du stanna hos mej.

Jag älskar dej så jävla mycket. plz take me back.









you`ll always be my hero♥

i wake up every day thinking maybe today i'll be good enough for you.

haft en rätt chill dag. Vi har bara tagit det lungt. I skolan är det lätt just nu och det är verkligen as bra, inte själva skolan direkt men ah. Nu ligger jag och lyssnar på musik och dricker cola, samtidigt som jag bloggar. Ska snart dra ut till Nisse. puss.



emma

Måndag igen då.

Allt känns inte så hemskt nu när jag väl står på startlinjen till veckan. Den blir BRA! Jag har så lite viktigt kvar i skolan nu, en musik redovisning och ett nationnella i engelska och sen nationella i matte. Skönt.
Idag händer inget speciellt. Ska hem, plugga och bara ta det lungt. Imorgon ska jag tömköra Zelma. Får se om hon är lite lugnare än förra tisdan.


en söt bild jag tog på günther i lördags^^

emma

Ändrat.

Ska till glada på onsdag och köpa kingsland tröjjan + ett schockemöhle schabrak och jja jag har redan två men ny färg nu haha :p ett marin blått den här gången ;)

Dööör jag blir fattig, ska även till hööks någon dag. men jaja.

Känner att pengar bara försvinner nu, shoppade för 800 kr i fredags, kingsland tröjja för 700 på onsdag plus schabrak för 400. hmmm, ska någ gå ändå :D haha döda mej... jag bli fattig. Hur var det nu igen...? Vill man vara fin få plånboken lida pin? typ.. :p


prins nils♥

emma


This week

vi har tema vecka hela veckan. Det är ganska chill ändå. Någon dag ska jag till glada för att köpa det jag la undan. Även hööks någon dag. Känner att alla köp behövdes ske nu? :s Och jag har inte så mycket pengar kvar efter som jag shoppade kläder för ca 800 kr i fredags :S Men lite har jag råd med, just nu ska jag klicka hem ett JW schabrak och när jag ska t glada ska jag köpa en KL tröjja. Så lite iaf. Någon dag ska jag ut och rida Nisse, och tisdag, torsdag,fredag,lördag & söndag har jag Zelma. Hoppas på hoppträning på söndag? :D Måndag, ska jag ut och fixa allt hos Nisse, och sen är det ju valborg också. Fast det blir väl en chill kväll, för dagen efter är det tävling.

Just nu har jag besluts ångest, om jag ska klicka hem schabraket eller inte... jobbigt...



Nils♥

emma

viljan att lyckas måste vara större än rädslan att förlora.

Hejsan, ledsen för uppdateringen. Imorse red jag Zelma, Kan säga så här, hon var seg, jag drev på som fan, hon vart arg, och det slutade med att hon sparkade hål i ridhus väggen. jaja. sånt som händer. eller typ inte.
Sen åkte vi till glada, la undan en sak som jag ska åka tbx och köpa i veckan. Ska försöka få mycket gjort denna vecka i skolan så jag kan rida så mycket som möjligt. Senare under kvällen kommer det upp ett inläggg med vad sim händer närmaste vecka + lite till.

efter glada drog jag hem o duschade osv. Sen drog jag emma,ebba elin & sofia på bio. hahaha, " VILKET STONE FACE! " hahahahahaa. Sen vidare t donken och sen en snabbis t centralen. Nuh har jag kollat på PA och ska väl krypa ner i min onepice och äta lite mat sen bara chilla.

ha det bra puss.

emma

Zuper hästarna.

Vart i stallet länge, var bara hem o bytte om o duscha sen åkte jag ti en. Åkte ut till stallet vid 9. och red Thomas på en gång. Red bara lite barbacka på ett schabrak, och trodde inte det skulle gå nå vidare, men han gick skit bra! Tills jag ställde upp kameran och började filma...  red inte så länge och sen på väg in mötte jag Astrid så hon fick rida lite. Jag har fått tbx både min motiviation till hästarna som var borta i typ 2 dagar och fått tbx blogg lusten = super!

Sen åkte jag till hamre och fotade, bilderna vart bra så ni ska få se lite senare. Men långt ifrån alla. Men jag tror Sara, Elli & Alex kommer lägga upp bilderna jag tog på dom sen så ni får checka deras bloggar senare. Dom var super duktiga iaf! :D

Sen hämtade mamma mej och vi drog tbx till stallet. Och red Zelma, hon var också super fin!

spenderar kvällen hemma med mej själv, dom andra är typ med varandra tror jag. Men jag ska sortera bilder, kulkul. Efter det ska jag väll kolla på BB från igår. puss


bild på mej och min kärleeek♥

emma

Dagens ridning.

Zally
Först red jag Zally i ridhuset med Maria. Vi bara joggade dom lite och det gick väl bra.
Happy
Red barbacka i ridhuset. Allt började som vilket ridpass som helst men sedan hjälpte Malin mig lite och vi körde riktigt hårt. Jag måste sluta rida så himla mesigt hela tiden. Efter Malin hjälpt mig så gick han super bra. Han hade energi i steget och jobbade på riktigt, riktigt bra. Tråkigt att jag inte fick film på när han gick så bra i slutet så jag kunde visa er.
Tindra
Fick bli tömkörd idag. Hon gick faktiskt väldigt bra. Har inte tömkört henne på länge så det var kul och känna hur säker hon kändes på vad hon skulle göra jämfört med vad hon har varit innan :)

Snabbt inlägg innan jag draar.

Nu ska jag dra ut till stallet. mamma ska mocka och jag ska rida Thomas nu, kanske Zelma om jag hinner. Sen drar jag till hamre och fotar Sara och Lilly för dom ska tävla :) efter det åker jag antingen hem eller tbx t stallet och rider Zelma. ha det bra puuss.


min bästa♥

emma

---



em

Varför jag känner att jag inte vill blogga.

1. Bloggar mäst om hästarna, händer inte speciellt mycket nu.
2. dom jag brukar umgås med eller ah "stall tjejjerna" umgås jag inte med nu, vet inte varför dom frågar ju inte ens om man vill hitta på nått så skit it.
3. dom jag umgås med är 0% hästintresserade. Vilket är rätt skönt faktiskt.
4.har något helt annat i huvet som är det all the time.


Tävling



Klicka på bilden för att tävla om världens snyggaste täcke! ;)

emma

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma från hallsta och stallet. Innan vi åkte red jag Happy en snabbis. Förut sa jag att det inte var så stor skillnad på allroundsadeln och dressyrsadeln, hahaha vilket skämt. Idag tog jag allroundsadeln och tänkte jobba Happy lite. Det gick seriöst inte, jag fick hur dålig sits som helst. Min ponny var inte speciellt arbetsvillig så nu blir det bus och lek ett tag framöver för att öka bådas motivation i dressyren.

Sen drog jag, Maria, Zara och Lurik till Hallsta. Zara var faktiskt ovanligt lugn när Maria red idag. Fast alla andra som var där tyckte väl att hon var cp (som vanligt) haha. Men jag och Maria har kommit fram till att hon är bäst ändå :P (bilder kommer om ni vill ha det)

Hemma.

Hejsan, är hemma från stallet. innan det lämnade jag in mobilen, Zelma gick bra. Har inte så mkt motivation till hästarna just nu så har ju inte så mycket att skriva. puss.


Seg som man är.

hello, hade tänkt att jag skulle sova tidigt idag, men tror inte det kommer bli av börjar alltid skriva med någon på kvällen och sen så går tiden jätte fort, igår skrev jag med Sara och nu med Matilda, så kommer väl ligga upp sent o skriva även ikväll haha :p Imorgon är det nationella, jippie jeho. Sen ut till Zelma. Och rida. Hoppas hon inte är allt för pigg efter att ha vilat idag, vi alla vet ju mycket väl hur hon nu väljer att tag ut sin energi! ;) och dessutom får ja damp på min jävla cp telefon, och tänker fan döda den...Jag kan inte smsa, eller gå in på fb eller något alls.för att "minnet är fullt" och sen när jag har rensat telefonen går det fortfarande inte fast det står att allt utrymme är ledigt. ät bajs.


zelmi o zvanti♥

emma

Visste ni att...

  • Jag ibland önska att Happy inte var en sådan bra ridskolehäst för jag skulle så gärna vilja ta han på foder.
  • Jag tycker om att irritera Maria och påstå Zara tycker om mig mycket mer, hahaha, hon blir så sur:P
  • Det finns så mycket grejer som verkligen ingen vet om mig och troligtvis aldrig kommer att få veta.
  • Jag hatar att kolla på filmer när jag rider för jag tycker aldrig att det ser bra ut när jag rider och får oftast bara dåligt självförtroende. Men jag vill ändå att folk ska filma mig så jag kan se mina misstag och bli bättre.
  • Mitt sommarlov 2012 kommer att bli det bästa någonsin :D
  • Egentligen har jag inte tid alls att blogga men jag gör det ändå.



Hetsig dag

Det här har varit en minst sagt fullspäckad dag. Först skolan, sedan hem och råplugga. Snabbt ut till stallet och ta en promenad med Malte och Lurik när mamma red lektion och sedan hem och påplugga igen. Men nu kan jag äntligen slappna av (nästan). Imorgon har jag engelska nationella och så har jag ett arbete till som jag måste skriva tills på fredag, haha. Vill bara att det här ska ta slut nu!!
*
Imorgon ska jag först ut till stallet och rida Happy. Sedan drar jag och maria till hallsta med Zara. Maria ska träna för Erik Berggren. Men just nu måste jag få chilla ett tag innan jag dör av stress!
Träffa min babe för några timmar sen men saknar han redan. Det är vid sådana häst tillfällen i livet man helst bara vill åka ut till han och glömma allt. Bara leva i nuet.

@home

Hejsan, mitt liv är lite upp och ner, inget jag delar här ;) Dagen har vart hemsk, men ändå sjukt kul. Då jag inte går och virrar runt som en spänd fjäder så är det roligt att va i skolan, hände en gång idag att jag bara släppte allt jag och min älskade blondin och ajjna fick tag i en fotboll som ägdes av dryyyyga boys. sköt iväg den uta helvette upp i skogen för att dryga ( moget jag veeet ) sen kom dom och vi skulle fly och tog med oss bollen och sprang in på nåns tomt och gömde den i deras soptunna. Sen vart vi attackerade med pinnar ( typiskt killar ) och sen så skulle vi hämta bollen, efter att nån klättrat på taket och hämtat en ny boll. Men då var dom som ägde soptunnan hemma, och hade dörren uppen samt sitt barn ute. Men jag hämtade bollen iaf, råkade sen smäälla igen locket = run for your life bitch!

Hej jag är 3 år och gömmer fotbollar i soptunnor. Men ni anar inte hur mycket jag behövde släppa allt i skolan ett tag idag.  Imon äre nationella, passar inge bra just nu. Kan inte koncentrera mej i skolan nu, vet inte varför :( ...vet exakt varför annars.



emma

PONNYN!!!!!!


emma

Skulle inte bli ledsen om denna pållen låg under julgranen!

The Dark Emperor, är lätt den coolaste hästen jag sätt, snälla mamma om du läser detta då vet du vad jag vill ha.

 

 











emma

Älskade överpigga cp ♥


bild från idag ↑

skulle tömköra, men hon var snooor pigg, så jag bytte och longerade istället, fick inte stopp på henne och hon bara bockade runt. Och varje gång jag skulle stanna henne och byta håll så gick hon bara rakt över mej, bestämde mej för att uppfostra lite. så jag höll på där innne och bara gick fram stannade, backade, kallade osv. så nu stannar hon om jag ber henne och backar, hon kan till och med stå kvar om jag säger till henne och kommer sen när jag ber henne, nästan förutom när hon tröttnar på mej och vänder och går åt andra hållet. haha, sööt♥ tur för henne att hon e bäst ändå.♥

emma


Skämmigt HV polo

Okej att Hv polo säljer vattenflaskor, uggs och andra grejer för att få inte lite extra pengar. Men när man börjar sälja dörrmattor på hästaffärer har man väl ändå gått lite för långt, eller vad tycker ni?

What am I gonna do when the best part of me was always you...

I worry I wont see your face light up again, but even the best fall down sometimes.









Ni som inte fattar ;)

Ni som skriver att ni inte fattade Elins förra inlägg så gör det inget, ni ska inte fatta :D Nu ska jag äta sen dra ut till min älskade Z♥ Skolan va hemsk, gymt tråkig utan min fina vän..♥ Pluggade lite när jag kom hem men inge mer med det sen.  Just nu vet jag inte vad jag känner, en del av mej är så grymt glad över allt nu, och en annan vill bara tillbaks, tillbaks och ha en till sommar med D, och aldirg ändra det igen. Så jag vet inte, vill bara sova, men nu ska jag ut till Zelma, när jag är hos henne vet jag iaf vad jag vill, och det är att allt ska vara som det är nu. Men sen hem igen, då vill jag ha min prinsessa brevid mej. skit it.


Du var mitt allt. let´s no fuck it up,, oops I have already done.

emma

hm...

Igår satt jag och träna p*****m hela kvällen. Men jag tror jag kan dom hyfsat bra nu. Så på torsdag blir det väl ******ridning på Happy. Ska försöka locka med mig ut Ankan någon dag också så hon får hjälpa mig litegrann. Allt måste ju sitta perfekt inför ****** ;)

Visste du att...

♥ det bara finns en ända sak som mina vänner inte vet om mej, kanske för att jag inte hunnit berätta men nä, ingen kommer få veta.

♥jag är allerkisk mot äpplen.

♥om någon såg det jag åt och inte mej skulle dom lätt skicka mej till biggest looser. men ja e smal, än så länge.

♥ just nu accepterar jag skolan.

♥jag har sagt jätte länge att jag ska börja träna, men det blir aldrig av eftersom jag är i stallet minst 5 dagar i veckan, men annars så ska jag försöka.

♥jag säger alltid vad jag tycker men inte vad jag känner.

♥jag är otroligt bra på att dölja smärta. Det kan göra nästan hur ont som helst men säger inte ett ljud och säger sedan att det faktiskt gick bra. Som är jag åkte av på Dixie, jag hoppade upp och red hem, och " det gick braade" tills jag inte pallade mer så kom tårarna och kryckorna haha, och när Zelma stannade och kag knäckte min rygg så kom det så plötsligt att jag inte hade ork nog att hålla tbx.


emma

fick mycket gjort när internet slutade funka!

haha sant men tragiskt, pluggade som en gris när internet inte funkade haha, men nu funkar det tyvärr. Men vart hämtar på skolan åkte t hamre och hoppade, Nisse gick bra! Fast konstigt nog var han väldigt seg, men det gick bra. Sen åkte vi hem och skulle rida lite på Calypso, som inte höll med. Hängde på henne och något var fel. Så hon studsa lite, och var super spänd, vart inge mer hängde på henne så att det fick sluta bra. Eller så kommer den lilla djävulen fram nu, med tanke på vad som sagts och hur snäll hon vart, men det är ju bra att hon lever iallafall, hon kommer nog inte upp till Zelma nivå när Zelmisen är som värst och jag överlever ju där så det ska nog funka.
Nu ska jag plugga mer och sen lägga mej i sängen och äta glass.


älskade häst.♥

emma

Sadelgjord sökes.

Är det någon som säljer eller någon som vet nått ställe där man kan köpa billiga men bra dressyrsadelgjordar? Är i ganska akut behov av det så är sjukt tacksam för svar !

uuuuuusssssssssssssh

ÄR SJUKT TRÖTT! eller ah Hej.

som ni säkert läst precis så är jag gal1 7kt trött. Och dagen började inte bra... inte nog med att jag fick vara själv utan min homielito i fredags, nä hon passa på o va sjukt nu så jag får väl överleva ändå. Slappa i mjukis blir det iaf. Blir som ni redan vet hämtad direkt på skolan och drar direk o hoppar Nils. jaja, ni vet ju redan vad jag ska göra så finns inte så mycket att berätta. Tänker sova tidigt är as trött vill sova längee. hejdå.



emma

Fullt upp hela dagarna.

Igentligen har jag inte tid för en blogg jag vet men jag gör så gott jag kan.

Men idag kom Sofia och hämtade mej vi fixade stallen o allt sen joggade jag Zelma lite i paddocken. duktig va hon såklart :) Sen massa gagg där emellan typ 2 h. Prat hit och prat dit, sen  tog det ca en timme för mej att prata färdigt, hämta mina saker säga ungefär 100 gånger " nä nu ska jag gå " men till slut gick jag iaf. Red Nisse, lite mys i skogen. Sen så satt jag på Calypso, lite skänkel osv. Duktig är hon! :D
Imorgon åker vi och hoppar direkt efter skolan. Efter det ska jag plugga, vet att det är segt men snart är det inte mycket skola kvar, nu ska jag iaf lägga mej och kolla på ponnyakuten sen sova.


sötan :D ♥

emma

Här är filmen med ljud som ni ville ;)

haha och ja konen stog precis där jag tänkte rida hahah x)


Min prins


Q/A

Amanda om Hoppträningen på lovet.: Skulle vi inte kunna få en fim när ni rider en träning/ridpass utan musik altså man hör rösterna och eran ridlärare ?

SNÄLLA !?


svar: Jo det är klart. Kan göra det redan ikväll. håll ut bara ;)

emma

Bildbomb - Happy och Thomas - 14 april 2012


Underbara hästar!

Har jag suttit på idag! Red ut på Zelma och håll i er nu för ni kommer svimma...vi galopperade utomhus i skogen! Tänk att det var den hästen man knappt kunde skritta ut på i vintras? och nu har vi galopperat ute? helt sick. dock kickade hon och studsade men bra gjort av henne iallafall tycker jag.
Sen red jag och elin ut på Thomas och Happy, underbara ponny, grym var han idag. Alice var med och fotade. fick massa söta bilder men ingen riktigt rättvis på hur bra han igentligen gick idag.  men kul hade vi iaf!

det kommer komma mycket bilder senare men här... a sneak peak from today! ;)



emma

Du spelar på min svaghet, och jag spelar med för att va med.



emma

Världens bästa pålle.

Idag var Zelma bäst. Hon var lugn, för att var Zelma rusade bara någon gång mot hindrena och helt ärligt jag red bra idag. hoppade inga höjder, men sista rundan låt kanske på 80, och allt känndes så bra,  Hon hoppar mej hur sadeln på 80 lätt att hon gör så som hon hoppar. Men även fast vi kom lite nära och så känndes allt så bra. och jag flög inte hur sadeln när hon hoppade :D



just nu chattar jag med lite folk på fb och ska väl fortsätta med det, hejdå.

emma

Movie

Film från igår
Nu drar jag ut till stallet och rider.Rider tyvärr inte med min vanliga grupp idag utan en timme tidigare med dom små barnen, haha. Men det är bara för jag ska bort ikväll så jag hinner inte om jag ska rida en timme tidigare :)

you set me at hello.

Håller just nu på att utreda vissa saker på facebook då det är folk som tar mina bilder som JAG äger och andvänder dom utan att ha frågat. Men nu tror jag det är löst ;)
Nu ska jag plugga lite fysik, brukar ju bara säga att jag sla göra det och sen sitter jag kvar här men helt ärligt så ska jag det, för jag ska banne mej höja mej i fysik! Sen ska jag ut och hoppa Zelma.

Please give me summer!



emma

Happy - 12 april 2012

Igår red jag Happy i paddocken då. Jag träna inte på det som jag skrev att jag skulle för att det var blött och tungt underlag i paddocken och jag vägrade totalt att rida i ridhuset. Körde istället mycket övergångar och jobba han på böjt spår (som vanligt? hehe). Till en början var han hur jobbigt och trottsig som helst. Han bjöd ingenting och jobbade inte precis något i onödan. Men efter ungerfär halva ridpasset så blev han finare och finare. Det blev aldrig riktigt så bra som jag hade önskat men jag är väldigt nöjd med han ändå. (film kommer senare idag)

In a class by herself

Zelma var suuuuuper fin idag! Det började med att vi flyttade över lille Zvante vante till gammla stallet så han fick stå brevid Thomas, dock tror jag Thomas fick ont i öronen av allt gnäll från den lille och såg mer eller mindre besvärad ut. När jag kom ut i paddocken med Zelma var vi helt själva. Zvante stod i ena stallet och skrek, och Muscot i andra. Där satte hjärnan stopp och den lilla djävulen kom fram. Hon hoppade på bakbenen runt mej med noll respekt och då var jag så jävla arg på¨henne, skrek och slog till henne...sen stog hon still hehe. Tog ut Muscot till paddocken som fick stå och ha tråkigt medans Zelma gick som en klocka! Super fin, kunde öka/minsta, sakta av, fatta, byta... ah säg något jag inte kunde göra och allt funkade så sjukt bra idag! hon är så sjukt grym! Men allt är såklart inte perfekt ;) I ökningarna spänner jag mej som en fjäder så mina fötter sticker ut! Och sen var det något mer som jag inte minns.

jaja imorgon ska hon hoppas, från 19.00-20.00
Nu ska jag redigera film från idag!



emma

Cutie!

Såhär söt var min ponny idag. Berättar snart mer.....

Dressyr på schemat.

Idag står dressyr p schemat, ska byta om nu och sen röra mej mot stallet. Kameran hänkar.

se you.



emma

Nosa på piruetter i galopp.

Det här en övning som jag ofta kör och som är väldigt rolig. Innan jag börjar så brukar jag köra galopp-halt-galopp-halt några gånger för att få Happy på tårna. Efter det går jag in på en volt som jag successivt minskar mer och mer. Till slut så är volten så liten så att det nästan blir som en liten piruett. Då gäller det att verkligen vara med, med ytterskänkeln så att hästen orkar. För att den här övningen ska fungera så gäller det också att man ser till att hästen har ordentlig energi i galoppen. Det här är väldigt lösgörande och riktigt roligt. Ibland när det blir riktigt bra så får man känslan av att man gör en liten piruett. Ska träna lite på det idag så om jag hittar någon som kan filma så får ni film :)
Bild från: Hippson.se

Hoppträningen på lovet.



eemma

Hoppträningen på lovet.



emma

You are the fire baby.

Klippte ihop några filmer från i lördags lite snabbt i moviemaker.


emma

emmish


emmish


Hallå alla glada.

Hello. ska snart dra mej mot skolan. Ska bara byta jeans och sen röra mej. Slutar 15.15 om jag inte minns helt fel. Brukar känna att jag absolut inte vill gå till skolan men idag känns det inte så hemskt. Det är inte många veckor av hårt plugg kvar, sista veckorna gör man ju nada. Efter skolan blir det plugg sen så ska jag ut till Zelmis. puss♥


min fina tjejj♥

emma

kanske jag kan känna meningen med tystnaden

Hejsan, klockan är ställd på halv 9 skönt att jag haft lov en och enhalv vecka (a) två dagar sen är det helg igen as nice helgen ska dock ägnas åt plugg. Kan inte göra annat än att sucka och acceptera efter skolan imorgon så ska jag rida ett dressyrpass på Zelma känns son att det var ett tag sen vi red ordentligt. senaste tiden jar det varr hoppning eller rodeo på schemat så nu är der på tiden. Jag tror faktiskt hon kommer klara av a tt sköta sej imorgon med tanke på att hon bara vilat en dag denna vecka. Nu ska kag sovs mina 8h puss Emma

TRYCK F5!

Om ni inte kan se den nya desigen tryck f5!
Jag är riktigt nöjd och det är såklart bästa Ida som gjort headern.



emma

Zara M

Idagmamma red så passade jag på att fixa Zara inför söndag så sötnosen ska iväg och tälva. Klippte öron,svan och ryckte pannluggen och manen.

Dags att bli lite frisk.

Nu ska jag göra en automatisk uppfriskning så jag klarar av att gå till skolan och rida Zelma imorgon.
Städa och bädda, städa skrivbordet och ställa dit datorn så jag slutar ligga och dega i sängen. Och duscha. Sen borde jag vara lite friskare? right ;)


nilsipjutt♥

emma

Mina V Ä N N E R betyder allt för mej.














Vad gör man utan dom?
Inget, det är dom som står där. Dom som fångar upp dej när du faller. Förstör du dina chanser kan du va körd. Står man där utan vänner finns det inte mycket att leva för. För då har du ingen där som kan hjälpa dej.
vad gör man för dom? A L L T !
Och hur visar man dom hur mycket dom betyder? Berätta för dom? I förrgår. Berättade jag för mina absolut bästavänner hur mycket dom betyder för mej. Då får man underbara svar tillbaks. JAG tycker det är enormt viktigt att man visar och berättar för sina vänner hur mycket dom betyder hur nära dom än står. Och hur mycket du än sagt hur mycket dom betyder så kan du aldrig säga det för många gånger! Gör vad som helst. Gilla statusar och bilder. smsa chatta, ring, umgås. Allt för att dom ska förstå hur mycket dom betyder. För dom kommer alltid stå där så länge du står där för dom och berättar hur mycket dom betyder.
Favorisera inte. Det är skit onödigt. Den som blir favorit tycker det är drygt och dom andra blir sura för att den får mer uppmärksamhet. Släpp det och va med alla istället. Om man ska vara med någon kan man lika gärna fråga om den andra vill vara med så slipper den känna sej 4-ever alone. Tackar den nej så har du fortfarande gjort någon glad.



emma

Hello!

Hej, förlåt för att jag inte uppdatera igår men jag var inte hemma alls. Efter skolan så drog vi direkt till stockholm och gick på carmen på den kungliga operan, super duper skojj. Kom hem lite efter 1 på natten någon gång. Idag har det inte hänt något speciellt skojj. Men nu ska jag ut till stallet så då kanske det händer något. Kameran hänger såklart på ;)
Såhär osminkad, trött och slapp har jag varit hela dagen idag.

tbx!

Efter trettiotvå försök är jag inne på mobilen haha tänkte bara sägs det ;)

Sjuk. kill me.

Hejsan, är hemma idag. Vilket tyvärr inte betyder bättre uppdatering då jag har super mycket plugg. Nu ska jag försöka ta mej in på min mobil. Och sen har jag en ide. Som jag tror kommer bli så sjukt bra. Men vet inte än. MEN HUR FUCKING AWESOME SKULLE DET INTE BLI!?!?!?!?.
Idag/Morgon kommer det ny design. Och då blir det även bättre blogging ;)
För jag har fixat så jag kan videoblogga och blogga lättare från mobilen. Men just nu är den ju spärrad.

Så nu ska jag ta ock plugga.


my everything.

emma

Det händer bara mej.


mitt allt <3


dör.

Hejsan, var bara ut till Zelmisen en kortis. Longerade först och släppte henne sen. Hon visade upp sej som vanligt. min fina tjejj. Imorgon ska hon få vila. skiver planerna flr resten av veckan senare. Nu ska jag bädda ner mej i soffan. Mår verkligen bajs...


emma

Sjukling


Videobloggsenare.

Hejsan, kom hem för ett tag sen. Imorgon blir det skola suck. Ska äta nu och sen plugga lite senare blir det stallet. Efter det så ska jag plugga mer. s u c k
Innan jag åker till stallet får ni en videoblogg prommise!


emma

9 april













emma

Jaow.


Hejsan, skriver ett snabbt inlägg. Nu drar jag iväg. Kommer hem runt lunch eller kanske lite senare vet inte. Jag borde skynda mej  men orkar verkligen inte. nu tänker jag GÅ till bussen.


this night♥

Kvälllen igår var hel galen. Vi hade grymt kul och skrattade väldigt mycket! Älskar er tjejjer!
Idag städade vi, sadelkammaren o baracken. Så nu är allt fint! Efter det satt jag och pauline i hennes bil och var onyttiga, som vanligt. men gott var det! Sen runt fem hoppade jag Zelma. Det gick faktiskt bra. Provade även ny sadel idag så att jag slipper flyga och med lite tur landa på hästen igen! Efter det drog jag t Jonna. red Nisse på grus vägen, nån lite snabbare galopp o början och sen lite dressyr trimm. Nöjd med honom! Nu tänkte jag kolla på PA. Sen sova. Inge skola imorgon, skönt. Blir att åka ut och ta hand om Zelma och longera lite.
Just nu vet jag varken in eller ut, upp eller ner. fram eller bak. Allt snurrar. Hatar när allt blir såhär. Men det finns inget jag kan göra Just accept it.

och frågestunden fortsätter ett tag till så fortsätt fråga! :D


tur att jag har min gris♥

emma

Zara

Åkte som sagt ut och red Zara idag. Först skritta jag ut med Sofia och det gick bra tills Zara fick cp ryck. Hon ville lukta på Zallys bajs och så lät jag henne göra det ett tag men sen när jag försökte dra upp huvudet på henne så fick hon ryck. Först vägra hon ta upp huvudet och sedan när jag fick upp huvudet och försökte gå framåt tog det helt stopp. Zara vägrade verkligen, haha. Så vi stod och hoppade och bråkade på stället i några minuter tills Zara gav upp som tur var. När vi kom tillbaka till stallet så red vi i ridhuset lite och  det gick bra. Hon var pigg men lyssnade ändå väldigt bra. På onsdag ska jag se till att frisera Zara för på söndag så ska hon åka och tävla.

snart hem.

Ska snart hem, och fixa mej tills tjejjerna kommer kan ju inte se ut som en efterbliven sten typ. Nu ska kag åka tjarråå Emma

Barbacka

Hallå, kom nyss hem efter stallet efter att ha ridit lektion på Zara. Vi red ut barbacka och sedan trava vi lite i paddocken. När vi skulle galoppera så bocka Jido av Emma A. som fick hela tränset med sig, haha. Så det blev inte så mycket galopp. Fast jag och Zara galopperade istället när dom andra travade, hahaha. Det där hästen är så mysig att rida barbacka fast man kanske inte kan tro det.

Imorgon så ska jag rida Zara med Sofia och Zally. Rider nog barbacka då också, om Sofia vågar rida med mig då, hehe. Igår så fick både Happy och Tindra komma ut på en lång skritt tur efter den intensiva veckan. Lånade ut Tindra till en liten tjej som heter Emma. Men nu ska jag ta och fräscha till mig och senare bär det av till Emma.

Inte bild från idag som ni kanske förstår:)

Frågestund med Emma & Elin.

Kör på en frågestund tills ikväll. Och då svara våra närmsta vänner på frågorna!

Så fråga många frågor så kommer det en video!


Let´s go.

Hejsan, kom nyss hem från stallet. Vart en prommis medans dom andra red. Zelma longeras imorgon istället. Nu ska jag gå ner och dusha. Sen äta lunch. Efter det ska vi bort och äta. Och vid 7 kör mamma hem mej för då kommer maffian♥ vi ska ha det bäst som vanligt.


me and my soffilina♥

Nu blir det stallet.

Hejsan, är mycket bättre i ryggen idag! änns bara om jag trycker. Kommer nog kunna rida imorgon! :) Ska kanske in och hoppa Nisse någon gång under dagen och kanske göra något med Calypso jag vet inte. Resten av dagen spenderas på myrby för att städa och fixa. Alltid lika mysigt.
Nu ska vi dra ut till stallet. Elin ska rida och jag ska ta hand om och se till så att Zelma får röra på sej. Rider antagligen henne på tisdag!

puss.


Hästarna 7 april













emma

Snart kommer bilderna.

sneak peak at my everything.




emma

Kvällen.

Hade en underbar dag med hästarna. Underbara bebisarna. Får bara starkare och starkare band för varje dag som går.♥ Underbara hästarna. Finns både filmer och bilder från idag. Och bilderna kommer ikväll. Filmer kommer någon dag under morgondagen.

Just nu är jag hemma hos elin, vi har gjort pizza. och haft as kul. gort saker som bara jag och elin gör haha ♥bästabästa vän♥

nu ska vi kolla lite på tv. puss

emma

2012, this is my year.

2012. Shit har verkliget börjat bra. Hästarna går super! Vunnit 3 av 4 starter!  Med tanke på hur hemskt 2011 var så är det 100% rätt att jag ska få lite med mej nu också. Drog igenom för mycket skit 2011. Med kompisar som vissa svikit mej för hårt. Jag sagt till dom att NU är det din SISTA chans. Och det är inte bara till en. Och dom har tagit det! Dom som inte gjort det är poff pang out! Och dom som tagit det står tätt intill min sida! Även dom som inte jag behövt säga åt står precis brevid mej.
Och när det gäller hästarna känns allt så rätt nu. Jag har tänkt ett tag nu att efter sommaren slutar jag på Thomas, för att jag ska få mer tid till annat och han är den som ligger ytterst. Zelma som jag haft kortast tid ligger närmst. Men jag känner att varför ska jag sluta? När han drar upp mitt självförtroende till stjärnorna. Känner ingen vist med det. Och jag tycker verkligen om honom. Så de e nästan klart att han får stanna i mitt liv även efter sommaren. Om inget oväntat händer.
Skolan finns inte i mitt liv. Den är någon annan stans. Den är inte välkommen längre. Den är för skit. Men jag ska göra det som behövs. Inte mer.

Och under våren som kommer väntar så mycket nytt. Ska ut och tävla med Nisse som jag ser fram emot något enormt. Har än så länge suttit på Calypso i skritt och jag ser verkligen fram emot att följa hennes utveckling och i höst ska hon börja hoppa Clear rounder. Och tiden. Att jag inte ska ha tid med 4 hästar, kompisar, skolan och ändå ha lite egen tid. Säger bara fuck. Låter tiden rulla. Tar allt som det kommer. Klart jag hinner? Vissa dagar har jag ju ingen häst så ser inte varför jag inte skulle hinna?



emma

This is the part of me that you never gonna ever take away from me!



Hejsan, just nu är mamma ute och fixar hos hästarna. Själv ligger jag här och hostar och gnäller. Ska åka ut senare och longera båda. Ikväll blir det nog lite mys hos elin. Får se om jag kan rida imorgon, hoppas det. annars sparar jag mej till måndag. Då måste jag ju kunna rida? Annars lär jag ju typ brutit ryggen.

emma



<3

I love my life
because it gave me you
I love you
because you are
my life.




emma

You are the reason why I can´t let this fire die


Allt går om man vill

Allt går om man vill får väl vara dagens citat. Tur att jag är envis för när Happy inte är på humör så är han minst sagt en riktig utmaning. När han däremot är på humör så är han ju helt okomplicerad. Vi tycker också att det är överskattat att hoppa med 2 stigbyglar, haha. Tur för han skull att han är så sjukligt söt.

This feeling

Det går inte att beskriva känslan, underbara du! ♥



emma

Han tar tag i mitt självförtroende och drar upp det till 1000



emma

Tävlingen

Thomas.
Gasade på och höll om som bara den, ville inte att han skulle riva eller stanna eftersom han inte var på nå hopphumör i tisdags så trodde jag inte att han skulle va det idag helller. Men astrid hoppade honom före mej och dom nollade och vann, super duktiga! :D Jag körde lite galopp i paddocken med honom för att få igång honom, och det fick jag verkligen, sen ville han galoppera mer och mer. När jag kom in satt jag ett högt tempo från början. Han gick på bra och vi nollade. Hoppade allt utan problem. och det slutade med en 1:a plats. Allt går så bra med honom. han e verkligen kung! ♥

Zelma

hon var ganska lugn när jag red fram faktiskt, men när vi skulle hoppa fram vägrade hon 3 gånger för att hon var rädd för muskien och publiken. haha sötan♥ Men annars tyckte jag allt flöt på bra. När vi startade också. Tills 3:an då hon var tvungen att hoppa rakt mot seketariatet,musiken,publiken och ah typ allt. Så hon stannade och reste sej såklart man kan ju inte stanna utan att göra något mer sen. Kom igen och då tog det tvärstopp igen så min rygg typ dog... fick sjukt ont. men hoppade färdigt banan iallafall och eftersom det var accumelator hoppning räknas ju inte vägringar så det räknades som 0 fel, dock fick i ju inte så bra tid eftersom jag stannade när jag fick ont osv. Men jag är sjukt nöjd. Hon har inte alla hästar i stallet så man får ta det som det kommer man vet aldrig hur hon är.


min rygg haha :(

ni ska få filmer snart :D

emma

Tävlingen:

Idag gick det ganska bra men galet var de. I clear rounden så stod Happy emot jätte mycket och jag tror vi fick 12 fel eller nått sånt. Han hade ingen bjudning och jag fick inget gratis precis. I ackumulatorhoppningen gick det däremot bättre. Eller egentligen så var Happy inte riktigt på humör men jag hade verkligen bestämt mig att jag skulle ha så många poäng som det gick. På första hindret stanna han och jag blev så sur för han jävlades bara med mig, hindret var inte ens tittigt alls. Så jag slog till han med pisken och då flög han över hindret och det var jag inte precis beredd på för det har han aldrig någonsin gjort med mig. Jag tappade en stigbygel men körde på ändå. Jag lyckades inte få tillbaka stigbygeln förens det var 2 hinder kvar, haha. På joker stod han också emot fast jag fick över han och på sätt och vis så är jag jätte nöjd trotts fläng ridningen.
*
Innan Happy blev sjuk så hade vi världens flyt, vi vann tävling efter tävling. Nu känns det som om vi börjar hitta tillbaka lite till den där känslan som vi hade då, eller vi är iallafall på god väg. Jag slutade som 3a fast jag inte red så fort. Trotts att min ponny inte är en häst som man bara kan rejsa(vacker stavning) runt med på banan så är han i mina ögon helt perfekt.

Hoppträning, Thomas & Jido

Bilderna tillhör mej och får inte kopieras utan tillstånd!











emma

godnatt bloggen

Me and my soffilina <3 Red ut på zelma idag, travadw till och med och hon gjorde inget. Bästs tjejjen! Sover hos ebbsson ikväll så säger natti nu :* eemmaolofssonn #instagram

Imorgon..

..så sätter jag på mig de jag hade förra tävlingen. Jag tycker att den är så snygg för den är enkel, stilren men endå lite annorlunda och så är det ju mariblått (min favoritfärg). Mer kan man ju inte begära.


Home sweet home!

Nu är jag hemma. Jag har inte kunnat uppdatera när jag varit borta pga urusel internetuppkoppling men Emma har ju uppdaterat ändå så ni har väl klarat er. Imorgon är det hopptävling och det känns sjukt konstigt med tanke på att jag inte ridit Happy sen i lördags, haha. Så antagligen ska jag hoppa 70 för om jag hoppas 80 så kommer jokern ligga på 90 och jag har ju inte hoppat Happy på ett tag. Jag satsar absolut inte på någon bra placering imorgon med tanke på att alla andra tjejer hopptränat hela veckan utan jag satsar istället på en lugn och kontrollerad runda och om det känns bra så hoppar jag kanske jokern.
Så här såg det ut våran senaste hopptävling ;)
Foto: Ida

Zelma.

Bilderna tillhör mej och får inte kopieras utan tillstånd!








mongolid häst♥





this is my everything♥

emma

Zara & Jennifer

Bilderna tillhör mej och får inte kopieras utan tillstånd!

























emma

Nisse & My


Bilderna tillhör mig och får inte kopieras utan tillstånd!















emma

Natti♥

Godnatt bloggen.

Nu ska jag och Ebba sova och kolla på BB. puss.



älskade♥

q/a

sabina om Ni anar inte hur bra denna dagen varit!:
hur gammal är calypso?:)

svar: Calypso är fyra :)



emma

Ni anar inte hur bra denna dagen varit!

Började med hoppträning på Zelma.  Bästa häst säger jag bara! ;) Hon var ganska lugn emellan åt, men vi hoppade lite olika bågar och volter och sånt slutade sedan med en helt bana av allt. Zelma var grymm! Sen drog jag och ebba över till Jonna och då red vi ut på My & Nisse, det gick bra :)
Och sen satt jag på Calypso, det gick super bra, duktiga tjejjen :D

Nu är ebba nere och dushar sen ska vi börja redigera alla bilder. Ni anar inte hur mycket det är -.- men jaja :p mycket bilder kommer komma upp under morgondagen ;)


sötnosarna :*

emma

Trött.

Förlåt för uppdateringen men jag orkar inte bloggas nu. Träningen imorse gick dåligt. Han tyckte inte ens att det var kul o hoppa. kanske för att dom hoppade hela förra veckan jag vet inte :p Sen gick vi över till Jonna och jag red Nisse i paddocken och lite på nå fält. Sen följde jag och ebba med Zara när hon skulle träna.

Imorgon blire träning med Zelma. Och sen ska nog jag och Ebba ta långa rundan med My & Nisse. Får se om vi hittar ut ;) Sen sover dom nog här igen ;)

det blir inga bilder/filmer ikväll. sorry, nu ska jag va ite social mot muppsen♥

emma

Strong

Sommar, höst, ny skola, hästarna...en hund??

Jag har ingenaning om hur allt blir. Jag borde vara rädd för detta men jag känner mej väldigt trygg i mej själv just nu. Fram till sommaren kommer det se ut såhär.

Skolan - måste verkligen klara av den nu. 7 veckor vafan!
Ut och tävla med Nils - awesome!
Börja tävla Zelma på klubb - älskade vän.
Thomas fortsätter som det vart - debuterar L.D snart - så fort det finns tid!
Calypso ska ridas in och utbildas.


förstår ni då att jag har fullt upp. Och sommaren då. Rida Zelma, ridläger med Thomas, rida Nisse och Calypso. Kommer med andra ord bo på Myrby och Furby förutom dom 2 veckorna jag är i italien.

Och efter sommaren då? jjaa. Kommer jag in när jag vill så äger jag lätt en hund. det har mamma lovat! Zelma ska jag utan tvekan fortsätta rida jag kan inte se ett liv utan henne. Det är klart jag vill rida dom andra också. Om det blir som jag vill då. Nisse kommer jag rida på hösten och sen om jag inte minns helt fel skulle han ha en lång vinter vila? Och Thomas vet jag faktiskt inte. Jag tycker verkligen om honom. Men vi är inte super tighta vilket jag tycker är skönt :) Men mamma sa för någon dag sen att jag snart kommer behöva välja bort någon. Och jag började såklart gråta. Mina bebisar ju!  Men som sagt vi får se vart allt leder.

Just nu är det bara kämpa på. inte långt kvar!



emma

This week

Tisdag : Hoppträning med Tompa, sen rida Nisse/My i paddocken. Sen sover Zara och Ebba här. Sen ska jag och Ebba med Zara för hon ska träna Candy.
Onsdag : Hoppträning med Zelma sen rida ut på Nisse och ebba får ta my och Zara fotar. Sen åker vi till hamre och då ska jag fota Sara och Lilly :) Sen sover Zara här.
Torsdag : Fägra håret. Tvätta Thomas, rida Zelma. Zara sover här.
Fredag : Tävling med Thomas och Zelma, sen hem och plugga.
Lördag : Rida Zelma och Thomas tillsammans med Elin som typo lämmnat mej och åkt bort... :(
Söndag : Rida Zelma.
Måndag : Städa sadelkammaren och fixa rent alla saker till hästarna för nu kommer det bli stressigt med skola och allt.. :(



emma

Bild på mej och Zara från i söndags.


foto: Jennifer Löfgren

emma

Danna dag asså.

Hejsan, kan bara börja med att så här mycket har jag inte skrattat sen sist jag var med Sofia. Vi red ut på Nisse och My och gud va kul vi hade, hoppade över små stockar, och tävlade mot en lastbil genom att galoppera brevid e18 x) Sen var vi helt lost i skogen, vi fick för oss att vi gick på en döds stig och att i slutet av stigen skulle det ligga massa döda människor och djur för att dom inte klarat av att gå på samma stig så länge. Till slut följde vi några vita band och kom fram i ett garage och sen såg vi Furby haha, snacka om att vi var glada, efter 45 minuters letande hittade vi ut ur skogen, haha sämst.

snart kommer Zara till mej, vi ska väll inte göra något speciellt. Imorgon blir hoppträning med Thomas. Och sen  ska jag och Sofia rida Nisse och My i paddocken. och på onsdag ska jag slänga upp Ebba på My sen ska vi på äventyr ;)





2 bilder från idag ;)

emma

Finaste lillikillen



emma

stessad ;)

Hejsan, är bara liiiite stressad just nu. måste gå till bussen om 17 minuter, och jag måste äta något innan jobbigt. Men vi tar bussen till Jonna och sen så ska vi rida Nisse. Kameran följer självklart med ;) men uppdateringen under dagen är lite mindre bra :p

men nu8 måste jag verkligen skynda mej, ses! ;)





emma

Emma & Zelma 31/1









emma

Q/A

Anna om Ska redigera bilder till eer!:
Får du alla dina träningar och allt av dina föräldrar?`:o

sv; njaa, typ. Mina föräldrar betalar Thomas och träningar och tävlingar. Men imorse var jag i stallet och jobbade av en träning, så den fixade jag ju själv. Kommer antagligen blir mer sånt ;)


jag och Thomas på vårt första tävling tillsammans♥

emma

Ska redigera bilder till eer!

Hejsan, nu ska jag redigera bilder till er från idag. Är super trött. ikväl ska jag bara ta det lungt hemma med pappa. Imorgon ska jag ta det lungt ända tills ja och Sofia ska till Nils o rida, grymt kul kommer vi i alla fall ha det är lite svårt att undvika. Kameran följer självklart med! :D Nu ska jag krypa ner under täcket och börja redigera bilder! ;)


bild på mej och pebbson från igår♥

emma

I am yours to keep.

You gave your life for mine to have me by your side.
I won´t look back any more - I am yours
You never say goodbye. You are the reason why.
I won´t look back any more - I am yours

Every breath, every step. You´re here with me!
I belong to you.



denna tjejj är mitt allt.

emma

På fredag smället det.

På fredag startar jag och Zelma vår första tävling tillsammans. Älskade lilla skrutt. Inte visste jag att när jag satt upp på henne när jag praoade att det skulle leda till att jag skulle ha henne 5 gånger i veckan, tävla och träna henne och det jag minst av allt anade var att jag aldrig skulle kunna leva utan henne♥

Hoppar 70 på Thomas för att hinna hoppa båda annars skulle jag hoppat en L:d. Och på Zelma hoppar jag 80 till och börja med man vet aldrig hur hon är just den dagen. Men en sak vet jag. Det är att jag ska ha så jävla kul med hästarna.


hur kunde allt vända så fort? för ett par månadersen var jag på botten, hade ingenting kvar. Trodde seriöst att mitt liv var över och att jag hamnat i helvettet. Nu är mitt liv så bra som det kan bli helt enkelt!

emma

Hemma en snabbis.

Hejsan, nu är jag hemma en snabbis. Detr gick väldigt bra med zelma idag, i slutet iaf. Men sista kvarten ägnade Maria åt att försöka få oss att förstå. Omg shiit så dumma vi är! döör :p
Nu är jag bara hemma och ska äta lunch och sen ska jag ut till stallet igen och rida Zara. För er som inte visste så red jag Zara innan Elin började göra det och innan jag fick Zelma.







Det som gjorde att jag inte hade svårt att släppa Zara sen, var att jag fick Zelma, vi klickade verkligen och jag visste inte vad detta skulle leda till men jag levde verkligen i nuet då.

emma

Hallå där!

Nu är jag framme i Messlingen. Eller jag kom fram igår fast jag orka inte koppla upp mig på internet för det är så segt. Igår red jag ju som sagt Happy och Tindra innan jag åkte.

Happy
Red barbacka och han var verkligen hur fin som helst från start. Han har nog aldrig varit så fin och fräsch som han var igår. Känslan när jag satt på hans rygg kan ingenting slå. Han hade en sådan svung i steget och han var så himla lyhörd. Skönt att lämna han med en sådan bra känsla i kroppen, dock kommer jag ju att sakna min babe önnu mer nu :( Aja, Sofia tar hand om han när jag är borta och jag vet att han kommer få det super bra :)

Tindra
Red också barbacka på Tindra, haha. Hon var väldigt, väldigt pigg men kändes finare och följsammare i traven än vanligt. Det finns inte så mycket mer att säga om ridpasset. Vi körde inte så länge eftersom jag hade lite bråttom hem.
*
Shit va tråkigt att det inte blev nå bilder från igår när hästarna gick så himla bra :(

RSS 2.0